Bedrijven in Bakenberg

Wil je weten welke bedrijven er in Bakenberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bakenberg.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Aurolian
Opgericht in April 2024

De onderneming Aurolian is gevestigd op Scheidiuslaan 18 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Woensdag 10 april 2024

Wiloma B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Wiloma B.V. is gevestigd op Kemperbergerweg 53 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 23 januari 2024

Be Woman
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Be Woman is gevestigd op Sylvalaan 5A te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

Hittree Management B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Hittree Management B.V. is gevestigd op Bakenbergseweg 274 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DoorLopen(d) Fit
Opgericht in December 2023

De vereniging DoorLopen(d) Fit is gevestigd op Seytweg 35 te Arnhem en is actief in de branche Overige sportactiviteiten n.e.g..

Hittree Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Hittree Holding B.V. is gevestigd op Bakenbergseweg 274 te Arnhem en is actief in de branche Financiële holdings.

Post Schwirtz
Opgericht in November 2023

De onderneming Post Schwirtz is gevestigd op Bakenbergseweg 288 te Arnhem en is actief in de branche Koeriers.

Woensdag 8 november 2023

Arlette Hazevoet
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Arlette Hazevoet is gevestigd op Menthenbergseweg 13 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

WALKEDO Hondenuitlaatservice
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming WALKEDO Hondenuitlaatservice is gevestigd op Karmelitessenlaan 26 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 10 oktober 2023

Fonqel
Opgericht in September 2023

De onderneming Fonqel is gevestigd op Scheidiuslaan 66 te Arnhem en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 2 oktober 2023

Mercurius ad interim management
Opgericht in September 2023

De onderneming Mercurius ad interim management is gevestigd op Kemperbergerweg 53 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Green Vitality B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Green Vitality B.V. is gevestigd op Strolaan 15 te Arnhem en is actief in de branche Webportals.

BN Control
Opgericht in September 2023

De onderneming BN Control is gevestigd op Kemperbergerweg 85 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 23 augustus 2023

Rowolar allround
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Rowolar allround is gevestigd op Kemperbergerweg 161 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Groenste tuin - ontwerp en advies
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Groenste tuin - ontwerp en advies is gevestigd op Merkendal 16 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Meer nieuws in Bakenberg

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement