Bedrijven in Harselaar-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Harselaar-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Harselaar-Oost.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Agro Battery B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Agro Battery B.V. is gevestigd op Hanzeweg 35C te Barneveld en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Woensdag 24 april 2024

Attack Promotion B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Attack Promotion B.V. is gevestigd op Hanzeweg 25 te Barneveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

EchoNova
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma EchoNova is gevestigd op Mercuriusweg 20 te Barneveld en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 23 januari 2024

SVM Bakery Machines B.V.
Opgericht in Juni 2017

De besloten vennootschap SVM Bakery Machines B.V. is gevestigd op Gildeweg 10 te Barneveld en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Woensdag 8 november 2023

ESV Facility Service B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap ESV Facility Service B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 30 te Barneveld en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 10 oktober 2023

Platenhal B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Platenhal B.V. is gevestigd op Gildeweg 14 te Barneveld en is actief in de branche Groothandel in non-ferrometalen en -halffabrikaten.

Business in Wind Demolition B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Business in Wind Demolition B.V. is gevestigd op Hanzeweg 45 te Barneveld en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

Business in Wind Parts B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Business in Wind Parts B.V. is gevestigd op Hanzeweg 45 te Barneveld en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Business in Wind Refurbishment B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Business in Wind Refurbishment B.V. is gevestigd op Hanzeweg 45 te Barneveld en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Dinsdag 12 september 2023

Dominum Vastgoed B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Dominum Vastgoed B.V. is gevestigd op Parallelweg 7 te Barneveld en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 24 augustus 2023

Praktijk voor Osteopathie Jantzen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Praktijk voor Osteopathie Jantzen is gevestigd op Energieweg 34C te Barneveld en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 23 augustus 2023

Nesparcel B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Nesparcel B.V. is gevestigd op Energieweg 33A te Barneveld en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Dinsdag 25 juli 2023

Nes Transport B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Nes Transport B.V. is gevestigd op Energieweg 33A te Barneveld en is actief in de branche Koeriers.

Maandag 10 juli 2023

Renewable Synergy Kalix B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Renewable Synergy Kalix B.V. is gevestigd op Hanzeweg 35C te Barneveld en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 mei 2023

Novacell B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Novacell B.V. is gevestigd op Compagnieweg 5 te Barneveld en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Meer nieuws in Harselaar-Oost

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement