Bedrijven in Koperwiek

Wil je weten welke bedrijven er in Koperwiek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koperwiek.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Jaemma multibedrijf
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Jaemma multibedrijf is gevestigd op Duikerlaan 88 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

Woensdag 10 april 2024

AF Capelle B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap AF Capelle B.V. is gevestigd op Fluiterlaan 431 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Fitnesscentra.

Hammie For You
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Hammie For You is gevestigd op Reigerlaan 249 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Synergize Management B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Synergize Management B.V. is gevestigd op Duikerlaan 30 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Fanna's Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Fanna's Holding B.V. is gevestigd op Duikerlaan 30 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Profive World
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Profive World is gevestigd op Fluiterlaan 396 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dinsdag 23 januari 2024

Coutinho Techniek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Coutinho Techniek is gevestigd op Fluiterlaan 490 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 11 januari 2024

adl assistentie MW
Opgericht in Januari 2024

De onderneming adl assistentie MW is gevestigd op Kerklaan 483 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Thuiszorg.

Vitaliteitmeesters
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vitaliteitmeesters is gevestigd op Reigerlaan 227 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Rivas handelsonderneming
Opgericht in November 2023

De onderneming Rivas handelsonderneming is gevestigd op Rivierweg 234 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 10 juli 2023

Stichting Enaid
Opgericht in Juni 2023

De stichting Stichting Enaid is gevestigd op Duikerlaan 30 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Gerco Helpt
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Gerco Helpt is gevestigd op Duikerlaan 36 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Yusful Progress B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Yusful Progress B.V. is gevestigd op Fluiterlaan 396 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Venditiobrown
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Venditiobrown is gevestigd op Rivierweg 144 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

MODEBAAS B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap MODEBAAS B.V. is gevestigd op Centrumpassage 57 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

Meer nieuws in Koperwiek

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 00:59 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement