Bedrijven in Fascinatio West

Wil je weten welke bedrijven er in Fascinatio West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Fascinatio West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

UMB Motors
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma UMB Motors is gevestigd op Solislaan 68 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Ectif Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Ectif Holding B.V. is gevestigd op 2e Articuslaan 10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

Petri Projecten B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Petri Projecten B.V. is gevestigd op Solislaan 40 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

EVU Financial Advisory
Opgericht in Maart 2024

De onderneming EVU Financial Advisory is gevestigd op Flatusstraat 87 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dream Wedding
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Dream Wedding is gevestigd op Solislaan 140 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

CoachingbySaida
Opgericht in April 2024

De onderneming CoachingbySaida is gevestigd op Solislaan 33 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Studio Day One B.V.
Opgericht in Juni 2018

De besloten vennootschap Studio Day One B.V. is gevestigd op Tjaliehof 3 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Studio Day One Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Studio Day One Holding B.V. is gevestigd op Tjaliehof 3 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 10 april 2024

Kathy knits
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kathy knits is gevestigd op Solislaan 119 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

BATIN SOLUTIONS
Opgericht in Februari 2024

De onderneming BATIN SOLUTIONS is gevestigd op 2e Articuslaan 14 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Artin Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Artin Holding B.V. is gevestigd op 1e Octaviolaan 38 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 18 maart 2024

Hagemann Consulting Services
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Hagemann Consulting Services is gevestigd op Solislaan 72 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 11 januari 2024

LEM Europe B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap LEM Europe B.V. is gevestigd op Solislaan 179 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Groothandel in zuivelproducten en spijsoliën en -vetten.

LPVO Holding B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap LPVO Holding B.V. is gevestigd op Difoehof 12 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

FreeWay Logistics
Opgericht in Januari 2024

De onderneming FreeWay Logistics is gevestigd op 1e Octaviolaan 21 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Meer nieuws in Fascinatio West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 20:21 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement