Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Cromstrijen

Wil je weten welke bedrijven er in Cromstrijen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cromstrijen.

In Cromstrijen zoek ik een:

  Anpa Transport B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Anpa Transport B.V. is gevestigd op Cornelis de Wittstraat 49 te Numansdorp en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  3281SCCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  Dynamic Cargo Survey B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Dynamic Cargo Survey B.V. is gevestigd op Jaap Kosterstraat 60 te Klaaswaal en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  3286VTCromstrijenKlaaswaalKlaaswaal
  AVH Indoor B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap AVH Indoor B.V. is gevestigd op Bommelskoussedijk 68 te Klaaswaal en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  3286LPCromstrijenKlaaswaalVerspreide huizen West
  Stichting Administratiekantoor Zuid-West
  november 2017

  De stichting Stichting Administratiekantoor Zuid-West is gevestigd op Industrieweg 20 te Klaaswaal en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  3286BWCromstrijenKlaaswaalKlaaswaal
  VIP Business Travel B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap VIP Business Travel B.V. is gevestigd op Smitsweg 1b te Klaaswaal en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  3286LCCromstrijenKlaaswaalVerspreide huizen Oost
  kubusvanleeuwen B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap kubusvanleeuwen B.V. is gevestigd op Bartholomeus Boschsingel 42 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  3281SKCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  Stichting Polderrun Klaaswaal
  november 2017

  De stichting Stichting Polderrun Klaaswaal is gevestigd op Kerkstraat 43 te Klaaswaal en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

  3286AKCromstrijenKlaaswaalKlaaswaal
  L.F.M. Transport Service
  november 2017

  De onderneming L.F.M. Transport Service is gevestigd op Nassaustraat 101 te Numansdorp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  3281BSCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Vereniging BIZ bedrijventerrein Numansdorp
  november 2017

  De vereniging Vereniging BIZ bedrijventerrein Numansdorp is gevestigd op Smitsweg 1b te Klaaswaal en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

  3286LCCromstrijenKlaaswaalVerspreide huizen Oost
  JB Pipes and Mufflers
  november 2017

  De onderneming JB Pipes and Mufflers is gevestigd op Margrietstraat 1 te Klaaswaal en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van metaal n.e.g..

  3286ALCromstrijenKlaaswaalKlaaswaal
  Flowable
  november 2017

  De onderneming Flowable is gevestigd op Oud-Cromstrijensedijk OZ 135a te Klaaswaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  3286BNCromstrijenKlaaswaalVerspreide huizen Oost
  Wim van Eeren Beheer B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Wim van Eeren Beheer B.V. is gevestigd op Schuringsedijk 27 te Numansdorp en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  3281KMCromstrijenNumansdorpVerspreide huizen Numansdorp
  R&R Marketing
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma R&R Marketing is gevestigd op Schuringsedijk 6 te Numansdorp en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  3281KPCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Van Eeren B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Van Eeren B.V. is gevestigd op Schuringsedijk 27 te Numansdorp en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  3281KMCromstrijenNumansdorpVerspreide huizen Numansdorp
  Laura de Bruin
  oktober 2017

  De onderneming Laura de Bruin is gevestigd op Burg de Zeeuwstraat 127a te Numansdorp en is actief in de branche reisbureaus.

  3281AGCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Remark Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Remark Holding B.V. is gevestigd op Edisonstraat 98 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  3281NCCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  Pop-Up Bookstore
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Pop-Up Bookstore is gevestigd op Berkenlaan 41 te Klaaswaal en is actief in de branche Groothandel in boeken, tijdschriften en overig drukwerk.

  3286XBCromstrijenKlaaswaalKlaaswaal
  Broersen Autolease B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Broersen Autolease B.V. is gevestigd op Edisonstraat 16 te Numansdorp en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  3281NCCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  P.J. Kats dienstverlening
  oktober 2017

  De onderneming P.J. Kats dienstverlening is gevestigd op Bernhardstraat 78 te Numansdorp en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

  3281BECromstrijenNumansdorpNumansdorp
  JG Green
  oktober 2017

  De onderneming JG Green is gevestigd op Van Cromstrijensingel 6 te Numansdorp en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  3281STCromstrijenNumansdorpMiddelsluis

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Cromstrijen

  Instellen

  Wijken in Cromstrijen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk