Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Cromstrijen

Wil je weten welke bedrijven er in Cromstrijen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cromstrijen.

In Cromstrijen zoek ik een:

  Vrijdag 13 april 2018

  MJB Operatie assistente
  Opgericht in april 2018

  De onderneming MJB Operatie assistente is gevestigd op Bizetstraat 33 te Numansdorp en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281TR
  De Franse bubbel
  Opgericht in april 2018

  De onderneming De Franse bubbel is gevestigd op Rozenlaan 18 te Klaaswaal en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

  Cromstrijen » Klaaswaal » Klaaswaal » 3286XK
  Capreolus GGH
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Capreolus GGH is gevestigd op Middelweg 21 te Numansdorp en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Cromstrijen » Numansdorp » Nieuwbouw Dorp » 3281KH

  Woensdag 4 april 2018

  pojedi me
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming pojedi me is gevestigd op Molendijk 74 te Klaaswaal en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Cromstrijen » Klaaswaal » Klaaswaal » 3286BJ
  NBW Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap NBW Holding B.V. is gevestigd op Middelsluissedijk OZ 9 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Cromstrijen » Numansdorp » Verspreide huizen Numansdorp » 3281LC
  Newstart Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Newstart Holding B.V. is gevestigd op Van Barrylaan 23 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Cromstrijen » Numansdorp » Nieuwbouw Dorp » 3281SE
  24/7 Customs B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap 24/7 Customs B.V. is gevestigd op Van Barrylaan 23 te Numansdorp en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Cromstrijen » Numansdorp » Nieuwbouw Dorp » 3281SE

  Dinsdag 20 maart 2018

  Nucleus ICT
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Nucleus ICT is gevestigd op Molendijk 62 te Klaaswaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Cromstrijen » Klaaswaal » Klaaswaal » 3286BH
  A-net Communicatie
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming A-net Communicatie is gevestigd op Gruttostraat 3 te Numansdorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Cromstrijen » Numansdorp » Nieuwbouw Dorp » 3281RM
  DB havenservice
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming DB havenservice is gevestigd op Middelsluissedijk WZ 12 te Numansdorp en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart.

  Cromstrijen » Numansdorp » Middelsluis » 3281LJ
  P.A.N. Gardenier Holding B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap P.A.N. Gardenier Holding B.V. is gevestigd op Havenstraat 57 te Numansdorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281XD
  Lust Wijn & Spijs B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Lust Wijn & Spijs B.V. is gevestigd op Voorstraat 32 te Numansdorp en is actief in de branche Restaurants.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281AV
  L. van Lieshout Beheer B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap L. van Lieshout Beheer B.V. is gevestigd op Voorstraat 32 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281AV

  Woensdag 7 maart 2018

  One in a million motorcycles
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming One in a million motorcycles is gevestigd op Middelsluissedijk WZ 83 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

  Cromstrijen » Numansdorp » Verspreide huizen Numansdorp » 3281LH
  Teproma
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Teproma is gevestigd op Goudvink 7 te Numansdorp en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Cromstrijen » Numansdorp » Nieuwbouw Dorp » 3281RH
  Medisch Pedicure Premium Voetzorg
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Medisch Pedicure Premium Voetzorg is gevestigd op Beukenhof 7 te Klaaswaal en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Cromstrijen » Klaaswaal » Klaaswaal » 3286BX

  Maandag 19 februari 2018

  Elly's facility services
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Elly's facility services is gevestigd op Koninginneweg 35 te Numansdorp en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281BL
  Wilmer Makelaardij
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Wilmer Makelaardij is gevestigd op Bachstraat 15 te Numansdorp en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281VA
  Danie's Beautysalon
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Danie's Beautysalon is gevestigd op Roerdompsingel 31 te Numansdorp en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Cromstrijen » Numansdorp » Nieuwbouw Dorp » 3281JH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Cromstrijen

  Instellen

  Wijken in Cromstrijen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk