Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Numansdorp

Wil je weten welke bedrijven er in Numansdorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Numansdorp.

In Numansdorp zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Veer-krachtig
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Veer-krachtig is gevestigd op Brahmsstraat 23 te Numansdorp en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281VC
  Balance & Workout Company
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Balance & Workout Company is gevestigd op Flohilstraat 4 te Numansdorp en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281XA

  Maandag 15 oktober 2018

  Miami Sun.nl Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Miami Sun.nl Holding B.V. is gevestigd op Burg de Zeeuwstraat 3c te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281AD
  Miami Sun Hoeksche Waard B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Miami Sun Hoeksche Waard B.V. is gevestigd op Burg de Zeeuwstraat 3c te Numansdorp en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281AD
  Ellen Online Store
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Ellen Online Store is gevestigd op Poortvlietstraat 23 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281XL
  CJR-Trading
  Opgericht in september 2018

  De onderneming CJR-Trading is gevestigd op Beukenlaan 33 te Numansdorp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281CD
  De Zandparticulier
  Opgericht in september 2018

  De vennootschap onder firma De Zandparticulier is gevestigd op Schuringsedijk 10 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281KP
  Bianca's Lifestyle
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Bianca's Lifestyle is gevestigd op Bachstraat 59 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281VA

  Vrijdag 24 augustus 2018

  A. Zuidijk
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming A. Zuidijk is gevestigd op Burg de Zeeuwstraat 197 te Numansdorp en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281AH
  Rijschool Jasper Waaijer
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Rijschool Jasper Waaijer is gevestigd op Beatrixstraat 2 te Numansdorp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281BA
  lust wijn en spijs
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming lust wijn en spijs is gevestigd op Koninginneweg 24 te Numansdorp en is actief in de branche Restaurants.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281BM

  Vrijdag 22 juni 2018

  Blijnder BI
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Blijnder BI is gevestigd op Bachstraat 20 te Numansdorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281VB
  Dentalogic B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap Dentalogic B.V. is gevestigd op Burg de Zeeuwstraat 22h te Numansdorp en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281AJ
  Karakteristique Design
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Karakteristique Design is gevestigd op Goudenregenstraat 3 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Cromstrijen » Numansdorp » Numansdorp » 3281CH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Numansdorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?