Bedrijven in Numansdorp

Wil je weten welke bedrijven er in Numansdorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Numansdorp.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Harinck groep B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Harinck groep B.V. is gevestigd op Jasmijnstraat 34 te Numansdorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Nautisch Evenement Numansdorp
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Nautisch Evenement Numansdorp is gevestigd op Van Beethovenstraat 15 te Numansdorp en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Bleezur
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Bleezur is gevestigd op Schuringshof 1 te Numansdorp en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

HBM vastgoedzorg B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap HBM vastgoedzorg B.V. is gevestigd op Jasmijnstraat 34 te Numansdorp en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Abdul bikes
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Abdul bikes is gevestigd op Azaleastraat 42 te Numansdorp en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

GAAG - management
Opgericht in Februari 2024

De onderneming GAAG - management is gevestigd op Middelsluissedijk WZ 30 te Numansdorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Buitenleven XXL B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Buitenleven XXL B.V. is gevestigd op Einsteinstraat 53 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Schuitman Rijscholen
Opgericht in Juli 2016

De vennootschap onder firma Schuitman Rijscholen is gevestigd op Kwartelstraat 26 te Numansdorp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Zo van de boer
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Zo van de boer is gevestigd op Esdoornstraat 2 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

tlmarine
Opgericht in Februari 2024

De onderneming tlmarine is gevestigd op Middelsluissedijk OZ 82 te Numansdorp en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

DDL E-com
Opgericht in Maart 2024

De onderneming DDL E-com is gevestigd op Julianastraat 13 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mitlar Products
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Mitlar Products is gevestigd op Torenstraat 5 te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

klusjesbedrijf sv
Opgericht in Maart 2024

De onderneming klusjesbedrijf sv is gevestigd op Lavas 5 te Numansdorp en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

IJS BIJ DE BRUG
Opgericht in Februari 2024

De onderneming IJS BIJ DE BRUG is gevestigd op Vlielanderstraat 23 te Numansdorp en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

ShopEasy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming ShopEasy is gevestigd op Havenstraat 30C te Numansdorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement