Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Numansdorp

Wil je weten welke bedrijven er in Numansdorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Numansdorp.

In Numansdorp zoek ik een:

  Anpa Transport B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Anpa Transport B.V. is gevestigd op Cornelis de Wittstraat 49 te Numansdorp en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

  3281SCCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  kubusvanleeuwen B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap kubusvanleeuwen B.V. is gevestigd op Bartholomeus Boschsingel 42 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  3281SKCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  L.F.M. Transport Service
  november 2017

  De onderneming L.F.M. Transport Service is gevestigd op Nassaustraat 101 te Numansdorp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  3281BSCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Wim van Eeren Beheer B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Wim van Eeren Beheer B.V. is gevestigd op Schuringsedijk 27 te Numansdorp en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  3281KMCromstrijenNumansdorpVerspreide huizen Numansdorp
  R&R Marketing
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma R&R Marketing is gevestigd op Schuringsedijk 6 te Numansdorp en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  3281KPCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Van Eeren B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Van Eeren B.V. is gevestigd op Schuringsedijk 27 te Numansdorp en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  3281KMCromstrijenNumansdorpVerspreide huizen Numansdorp
  Laura de Bruin
  oktober 2017

  De onderneming Laura de Bruin is gevestigd op Burg de Zeeuwstraat 127a te Numansdorp en is actief in de branche reisbureaus.

  3281AGCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Remark Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Remark Holding B.V. is gevestigd op Edisonstraat 98 te Numansdorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  3281NCCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  Broersen Autolease B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Broersen Autolease B.V. is gevestigd op Edisonstraat 16 te Numansdorp en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  3281NCCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  P.J. Kats dienstverlening
  oktober 2017

  De onderneming P.J. Kats dienstverlening is gevestigd op Bernhardstraat 78 te Numansdorp en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

  3281BECromstrijenNumansdorpNumansdorp
  JG Green
  oktober 2017

  De onderneming JG Green is gevestigd op Van Cromstrijensingel 6 te Numansdorp en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  3281STCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  Aardappelhandel R. Vollenhouw
  september 2017

  De onderneming Aardappelhandel R. Vollenhouw is gevestigd op Reigerplaats 4 te Numansdorp en is actief in de branche Straathandel.

  3281JGCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  Ch?-Min?
  september 2017

  De onderneming Ch?-Min? is gevestigd op Torenstraat 60 te Numansdorp en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  3281XRCromstrijenNumansdorpNumansdorp
  Atexxo Europe B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Atexxo Europe B.V. is gevestigd op Einsteinstraat 13 te Numansdorp en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  3281NJCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  Adviation
  september 2017

  De onderneming Adviation is gevestigd op Weth. Van der Veldenweg 9 te Numansdorp en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  3281ANCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  Body in Beeld Life & Bodycasting atelier
  september 2017

  De onderneming Body in Beeld Life & Bodycasting atelier is gevestigd op Roerdompsingel 77 te Numansdorp en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  3281JHCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  Actual Support
  september 2017

  De onderneming Actual Support is gevestigd op Merelerf 3 te Numansdorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  3281JMCromstrijenNumansdorpNieuwbouw Dorp
  De Biesackershof B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap De Biesackershof B.V. is gevestigd op West Biesakkersweg 10 te Numansdorp en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  3281LNCromstrijenNumansdorpVerspreide huizen Numansdorp
  Nodius B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap Nodius B.V. is gevestigd op Van Hogendorpstraat 4 te Numansdorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  3281SWCromstrijenNumansdorpMiddelsluis
  R. van Loo
  juli 2017

  De onderneming R. van Loo is gevestigd op Mendelssohnstraat 2 te Numansdorp en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  3281VJCromstrijenNumansdorpNumansdorp

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Numansdorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk