Bedrijven in Margraten

Wil je weten welke bedrijven er in Margraten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Margraten.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Heuvelland Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Heuvelland Vastgoed B.V. is gevestigd op Haegerhofstraat 65 te Margraten en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Insightful-IT
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Insightful-IT is gevestigd op Termaar 102 te Margraten en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Magermans Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Magermans Holding B.V. is gevestigd op Haegerhofstraat 65 te Margraten en is actief in de branche Financiële holdings.

Peter's Poffertjes & Wafels
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Peter's Poffertjes & Wafels is gevestigd op Sprinkstraat 60 te Margraten en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Positiefma
Opgericht in April 2024

De onderneming Positiefma is gevestigd op Lammerdel 2 te Margraten en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Sjoerd Beijers
Opgericht in April 2024

De onderneming Sjoerd Beijers is gevestigd op Van Wassenbergstraat 2 te Margraten en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 24 april 2024

Epsilon PharmConsult
Opgericht in April 2024

De onderneming Epsilon PharmConsult is gevestigd op Reutjesstraat 1 te BEMELEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hoveniersbedrijf Luke Jacobs
Opgericht in April 2024

De onderneming Hoveniersbedrijf Luke Jacobs is gevestigd op Termaar 16 te Margraten en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Bastin Energie Inspecties B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin Energie Inspecties B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Reparatie van elektronische en optische apparatuur.

Bastin Energie Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin Energie Services B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Installatie van elektronische en optische apparatuur.

Bastin-Lacroix Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin-Lacroix Beheer B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Financiële holdings.

Sound by Lolo
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sound by Lolo is gevestigd op Klein Welsden 21 te Margraten en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Peter de Graaf architect consultant
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Peter de Graaf architect consultant is gevestigd op President Kennedystraat 3 te Margraten en is actief in de branche Architecten.

Spirituele Bevrijding
Opgericht in April 2024

De onderneming Spirituele Bevrijding is gevestigd op Pastoor Brouwersstraat 10A te Margraten en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Parochie H. Margarita
Opgericht in April 2024

De onderneming Parochie H. Margarita is gevestigd op Pastoor Brouwersstraat 19 te Margraten en is actief in de branche Religieuze organisaties.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement