Bedrijven in Margraten

Wil je weten welke bedrijven er in Margraten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Margraten.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Unique - zorg op maat
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Unique - zorg op maat is gevestigd op Aan de Fremme 45 te Margraten en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 11 juni 2024

Heuvelland Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Heuvelland Vastgoed B.V. is gevestigd op Haegerhofstraat 65 te Margraten en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Magermans Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Magermans Holding B.V. is gevestigd op Haegerhofstraat 65 te Margraten en is actief in de branche Financiële holdings.

Peter's Poffertjes & Wafels
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Peter's Poffertjes & Wafels is gevestigd op Sprinkstraat 60 te Margraten en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Positiefma
Opgericht in April 2024

De onderneming Positiefma is gevestigd op Lammerdel 2 te Margraten en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Sjoerd Beijers
Opgericht in April 2024

De onderneming Sjoerd Beijers is gevestigd op Van Wassenbergstraat 2 te Margraten en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 24 april 2024

Hoveniersbedrijf Luke Jacobs
Opgericht in April 2024

De onderneming Hoveniersbedrijf Luke Jacobs is gevestigd op Termaar 16 te Margraten en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Bastin Energie Inspecties B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin Energie Inspecties B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Reparatie van elektronische en optische apparatuur.

Bastin Energie Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin Energie Services B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Installatie van elektronische en optische apparatuur.

Bastin-Lacroix Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Bastin-Lacroix Beheer B.V. is gevestigd op President Kennedystraat 7 te Margraten en is actief in de branche Financiële holdings.

Peter de Graaf architect consultant
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Peter de Graaf architect consultant is gevestigd op President Kennedystraat 3 te Margraten en is actief in de branche Architecten.

Spirituele Bevrijding
Opgericht in April 2024

De onderneming Spirituele Bevrijding is gevestigd op Pastoor Brouwersstraat 10A te Margraten en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Parochie H. Margarita
Opgericht in April 2024

De onderneming Parochie H. Margarita is gevestigd op Pastoor Brouwersstraat 19 te Margraten en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Bie Thys
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bie Thys is gevestigd op In de Molt 76 te Margraten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Zolu B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Zolu B.V. is gevestigd op Amerikaplein 2 te Margraten en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement