Bedrijven in Stadsdeel Strijp

Wil je weten welke bedrijven er in Stadsdeel Strijp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadsdeel Strijp.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Slegers Automotive B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Slegers Automotive B.V. is gevestigd op Oirschotsedijk 24 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lien van Gool
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Lien van Gool is gevestigd op Hurksestraat 64 te Eindhoven en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Personeelsvereniging MAG4FUN
Opgericht in Oktober 2023

De vereniging Personeelsvereniging MAG4FUN is gevestigd op De Schakel 20 te Eindhoven en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Bakkerij Bekkers Eindhoven B.V.
Opgericht in Augustus 2007

De besloten vennootschap Bakkerij Bekkers Eindhoven B.V. is gevestigd op St Trudoplein 2 te Eindhoven en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

FitNiss Projects
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming FitNiss Projects is gevestigd op Waterstad 67 te Eindhoven en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Riccardo Ollearo
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Riccardo Ollearo is gevestigd op Willem Frisostraat 2 te Eindhoven en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Slegers Automotive Trading B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Slegers Automotive Trading B.V. is gevestigd op Oirschotsedijk 24 te Eindhoven en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

G.B.L. Nguyen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming G.B.L. Nguyen is gevestigd op Zandhaai 92 te Eindhoven en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

Studio Ivi Julia
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Studio Ivi Julia is gevestigd op Ir Kalffstraat 176 te Eindhoven en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Floor van Doremalen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Floor van Doremalen is gevestigd op Ruurlostraat 25 te Eindhoven en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vereniging van Eigenaars Sint Adrianusstraat 83
Opgericht in Oktober 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Sint Adrianusstraat 83 is gevestigd op Scherpakkerweg 17B te Eindhoven en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Marieke van der Looij Advies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Marieke van der Looij Advies is gevestigd op Philitelaan 59-237 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vereniging van Eigenaars Lijmbeekstraat 116
Opgericht in Oktober 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Lijmbeekstraat 116 is gevestigd op Scherpakkerweg 17B te Eindhoven en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Kerkhoff consultancy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Kerkhoff consultancy is gevestigd op Strijpsestraat 19 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stichting Administratiekantoor Fitcoin Health Communities
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Fitcoin Health Communities is gevestigd op Torenallee 20 te Eindhoven en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Meer nieuws in Stadsdeel Strijp

Snelheidscontroles Eindhoven

Flitser Piuslaan, Eindhoven
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 01:26 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent