Bedrijven in Stadsdeel Strijp

Wil je weten welke bedrijven er in Stadsdeel Strijp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadsdeel Strijp.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Flip de Olijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Flip de Olijf is gevestigd op Zeelsterstraat 246 te Eindhoven en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Despina Fashion
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Despina Fashion is gevestigd op Meerring 160 te Eindhoven en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

In3 Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap In3 Holding B.V. is gevestigd op Meerenakkerweg 1A te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

M.S.L. Peters
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.S.L. Peters is gevestigd op Landleven 68 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bram Brienen
Opgericht in November 2022

De onderneming Bram Brienen is gevestigd op Gerard Philipslaan 133 te Eindhoven en is actief in de branche Eventcatering.

Gold Fashion by Patricia & Sanne
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Gold Fashion by Patricia & Sanne is gevestigd op Kreugelstraat 25 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fortuna Florens B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Fortuna Florens B.V. is gevestigd op Tegenbosch 12 te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

Elia Sales Support
Opgericht in November 2022

De onderneming Elia Sales Support is gevestigd op Meerring 160 te Eindhoven en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Casaman B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Casaman B.V. is gevestigd op Tegenbosch 10 te Eindhoven en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Gestalta
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gestalta is gevestigd op Philitelaan 59-191 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

S&O
Opgericht in November 2022

De onderneming S&O is gevestigd op Grasdreef 10 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Collins Live Experience
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Collins Live Experience is gevestigd op Philitelaan 59-129 te Eindhoven en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Purrfect Pets
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Purrfect Pets is gevestigd op Philitelaan 61-19 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Den Hartog Cleanservice
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Den Hartog Cleanservice is gevestigd op Hagenkampweg Noord 21 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Massagepraktijk Meryam
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Massagepraktijk Meryam is gevestigd op Langdonkenstraat 18 te Eindhoven en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

 

Meer nieuws in Stadsdeel Strijp

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent