Bedrijven in Grasrijk

Wil je weten welke bedrijven er in Grasrijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Grasrijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

M.S.L. Peters
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.S.L. Peters is gevestigd op Landleven 68 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

S&O
Opgericht in November 2022

De onderneming S&O is gevestigd op Grasdreef 10 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

The Banana Leaf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The Banana Leaf is gevestigd op Graslinnen 9 te Eindhoven en is actief in de branche Eventcatering.

Vihaas Consultancy Services B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Vihaas Consultancy Services B.V. is gevestigd op Graskamp 13 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Band of Brands B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Band of Brands B.V. is gevestigd op Graskamp 12 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Liang Studio
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Liang Studio is gevestigd op Graspol 11 te Eindhoven en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Sunla Veranda
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sunla Veranda is gevestigd op Grasperk 16 te Eindhoven en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Dbanyan Holdings B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dbanyan Holdings B.V. is gevestigd op Graslelie 16 te Eindhoven en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Fay Ling Oei
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fay Ling Oei is gevestigd op Landleven 126 te Eindhoven en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Maandag 26 september 2022

Esad Transport
Opgericht in September 2022

De onderneming Esad Transport is gevestigd op Grasbloem 101 te Eindhoven en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 13 september 2022

Waterside B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Waterside B.V. is gevestigd op Grasplant 8 te Eindhoven en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Maandag 12 september 2022

Stichting SAMIMI ouderplein
Opgericht in Juli 2022

De stichting Stichting SAMIMI ouderplein is gevestigd op Het Schaapsdijk 101 te Eindhoven en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Asian Foods Xu B.V
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Asian Foods Xu B.V is gevestigd op Grashegge 16 te Eindhoven en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 25 augustus 2022

Planme
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Planme is gevestigd op Grasmus 11 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 4 augustus 2022

Provision B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Provision B.V. is gevestigd op Grasplant 8 te Eindhoven en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

 

Meer nieuws in Grasrijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent