Bedrijven in Haaren

Wil je weten welke bedrijven er in Haaren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haaren.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Tuintijd B.V.
Opgericht in Januari 2007

De besloten vennootschap Tuintijd B.V. is gevestigd op De Bogtsteeg 2 te Haaren en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Goudhaver beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Goudhaver beheer B.V. is gevestigd op De Bogtsteeg 2 te Haaren en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

De BabbelBabs
Opgericht in April 2024

De onderneming De BabbelBabs is gevestigd op Esdoornlaan 2 te Haaren en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

KMM Makelaars B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap KMM Makelaars B.V. is gevestigd op Burg. Van de Venstraat 1c te Haaren en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Hoefsmederij Steve Alsemgeest
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Hoefsmederij Steve Alsemgeest is gevestigd op Hollenhoekweg 2 te Haaren en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

De Joode Vastgoedonderhoud
Opgericht in Maart 2024

De onderneming De Joode Vastgoedonderhoud is gevestigd op Luzerne 8 te Haaren en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Team Pirov
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Team Pirov is gevestigd op Raamse Akkers 19 te Haaren en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Sashka Mihaylova
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sashka Mihaylova is gevestigd op Raamse Akkers 19 te Haaren en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

By Sis Jewels V.O.F.
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma By Sis Jewels V.O.F. is gevestigd op Driehoekweg 22 te Haaren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 10 april 2024

Vereniging van Eigenaars Appartementengebouw Pastoor Kuypersstraat 20-22 te Waalwijk
Opgericht in Juli 1999

De vereniging Vereniging van Eigenaars Appartementengebouw Pastoor Kuypersstraat 20-22 te Waalwijk is gevestigd op Gildepad 6 te Haaren en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Weguitleg
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Weguitleg is gevestigd op Reitselaan 65 te Haaren en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MASTJADA Systemisch werken
Opgericht in Februari 2024

De onderneming MASTJADA Systemisch werken is gevestigd op Tempeliersdal 18 te Haaren en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

DocQeur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DocQeur is gevestigd op Leypad 7 te Haaren en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Instituut voor het Nieuwe Familieopstellen
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Instituut voor het Nieuwe Familieopstellen is gevestigd op Holstraat 4 te Haaren en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Wilderness Guides Association
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Wilderness Guides Association is gevestigd op Tempeliersweg 32 te Haaren en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement