Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Haaren

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Haaren. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 24 mei 2017

  Vennen B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 23 mei 2017

  Op 23 mei 2017 is het faillissement uitgesproken van Vennen B.V.. Het insolventienummer is F.01/17/194. Vennen B.V. is gevestigd in Haaren. Vennen B.V. is actief in de branche Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Haaren » Haaren » Haaren » 5076AT

  Woensdag 11 mei 2011

  Abs Haaren Bv
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 10 mei 2011

  Op 10 mei 2011 is het faillissement uitgesproken van Abs Haaren Bv. Het insolventienummer is F.18/11/128. Abs Haaren Bv is gevestigd in Haaren. Abs Haaren Bv is actief in de branche Bouwnijverheid.

  Haaren » Haaren » Verspreide huizen in het Oosten » 5076RA

  Donderdag 10 september 2009

  Vogelvrij B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 september 2009

  Op 8 september 2009 is het faillissement uitgesproken van Vogelvrij B.V.. Het insolventienummer is F.11/09/183. Vogelvrij B.V. is gevestigd in Haaren. Vogelvrij B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Haaren » Haaren » Verspreide huizen in het Oosten » 5076RA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haaren

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?