Bedrijven in Midden

Wil je weten welke bedrijven er in Midden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Midden.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

CE commerce
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming CE commerce is gevestigd op Jan Mankeslaan 91 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maxi Bambino
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Maxi Bambino is gevestigd op Karst de Jongweg 48 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DJ TaiTai
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming DJ TaiTai is gevestigd op Surinamesingel 23 te Heerenveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Donderdag 24 augustus 2023

Diana Saqat
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Diana Saqat is gevestigd op Alma Tademaweg 64 te Heerenveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bos IT Support
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Bos IT Support is gevestigd op Keestrastraat 26 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Coaching by Fanny
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Coaching by Fanny is gevestigd op Sieger van der Laanstr 18 te Heerenveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Meo-Voto Management
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Meo-Voto Management is gevestigd op Burgemeester Falkenaweg 130 te Heerenveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 25 juli 2023

Upp Clinics Friesland B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Upp Clinics Friesland B.V. is gevestigd op Dalhuysenstraat 10 te Heerenveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Chantal Sylvana
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Chantal Sylvana is gevestigd op Sieger van der Laanstr 80 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Serge Speedskating
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Serge Speedskating is gevestigd op Coehoorn v Scheltingaweg 68 te Heerenveen en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Studio Glam Heerenveen
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Studio Glam Heerenveen is gevestigd op Burgemeester Falkenaweg 73 te Heerenveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Road & Track solutions B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Road & Track solutions B.V. is gevestigd op Kempenaersplein 4 te Heerenveen en is actief in de branche Bouw van boven- en ondergrondse spoorwegen.

E-Service 4You
Opgericht in Juli 2023

De onderneming E-Service 4You is gevestigd op Van Goghlaan 28 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Esther Groen t.h.o.d.n. DriveYOU
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Esther Groen t.h.o.d.n. DriveYOU is gevestigd op Sieger van der Laanstr 30 te Heerenveen en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Maandag 10 juli 2023

Co?peratieve Vereniging Waterlodges Balk U.A.
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Co?peratieve Vereniging Waterlodges Balk U.A. is gevestigd op Abe Lenstra boulevard 50-1 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent