Bedrijven in Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Aandachttogo
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Aandachttogo is gevestigd op Kastanjelaan 23 te Heerenveen en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Donderdag 24 augustus 2023

IDEMUDIA Productions
Opgericht in Juli 2023

De onderneming IDEMUDIA Productions is gevestigd op Fok 48A te Heerenveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Bodil DW
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Bodil DW is gevestigd op Rozenstraat 13 te Heerenveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

CvandeW mediator
Opgericht in Juli 2023

De onderneming CvandeW mediator is gevestigd op Pastorielaan 3 te Heerenveen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Woensdag 23 augustus 2023

Studio EigenWijs
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Studio EigenWijs is gevestigd op Van Beyma Thoe Kingmaweg 5 te Heerenveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 25 juli 2023

CasualCult
Opgericht in Juli 2023

De onderneming CasualCult is gevestigd op J H Kruisstraat 2 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

KGH Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming KGH Dienstverlening is gevestigd op Woltmanstraat 12 te Heerenveen en is actief in de branche Belastingconsulenten.

sPeed House productions
Opgericht in Juli 2023

De onderneming sPeed House productions is gevestigd op K R Poststraat 85 te Heerenveen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

PixCel Fotografie
Opgericht in Juli 2023

De onderneming PixCel Fotografie is gevestigd op Schippershof 30 te Heerenveen en is actief in de branche Fotografie.

Mannij Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Mannij Beheer B.V. is gevestigd op Uhlweg 52 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Buiten Gewoon B.V.
Opgericht in April 2011

De besloten vennootschap Buiten Gewoon B.V. is gevestigd op Uhlweg 52 te Heerenveen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Maandag 10 juli 2023

Orthofacio B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Orthofacio B.V. is gevestigd op Thialfweg 44 te Heerenveen en is actief in de branche Praktijken van tandheelkundig specialisten.

Digidays V.O.F.
Opgericht in Juni 2023

De vennootschap onder firma Digidays V.O.F. is gevestigd op Stationsplein 4-23 te Heerenveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

N.W. Verkerk
Opgericht in April 2023

De onderneming N.W. Verkerk is gevestigd op Stationsplein 4-13 te Heerenveen en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Kinderfysiotherapie Heerenveen
Opgericht in Juni 2023

De maatschap Kinderfysiotherapie Heerenveen is gevestigd op Leeuwarderstraatweg 56B te Heerenveen en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent