Bedrijven in Hilversumse Meent

Wil je weten welke bedrijven er in Hilversumse Meent zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hilversumse Meent.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Dawoud company
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dawoud company is gevestigd op Zuidermeent 70 te Hilversum en is actief in de branche Koeriers.

TCH Taxi Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TCH Taxi Service is gevestigd op Libellemeent 20 te Hilversum en is actief in de branche Vervoer per taxi.

JudithvanToor
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JudithvanToor is gevestigd op Klavermeent 15 te Hilversum en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Flexibility in Finance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Flexibility in Finance is gevestigd op Vuurvlindermeent 9 te Hilversum en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Ilse Bos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ilse Bos is gevestigd op Zuidermeent 66 te Hilversum en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g..

Beyond Looks Laser B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Beyond Looks Laser B.V. is gevestigd op Biezenmeent 26 te Hilversum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

LaazizeKadraoui A.G.F.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LaazizeKadraoui A.G.F. is gevestigd op Pluimenmeent 50 te Hilversum en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

Beyond Looks Laser Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Beyond Looks Laser Beheer B.V. is gevestigd op Biezenmeent 26 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Afbouwbedrijf Hilversum
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Afbouwbedrijf Hilversum is gevestigd op Bijenmeent 61 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Tobla B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tobla B.V. is gevestigd op Varenmeent 86 te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Tobla Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tobla Holding B.V. is gevestigd op Varenmeent 86 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

MBDW Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap MBDW Holding B.V. is gevestigd op Varenmeent 86 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 7 oktober 2022

DDW Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap DDW Holding B.V. is gevestigd op Varenmeent 86 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Studio1998
Opgericht in September 2022

De onderneming Studio1998 is gevestigd op Zuidermeent 24 te Hilversum en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Maandag 26 september 2022

2FAIR B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap 2FAIR B.V. is gevestigd op Kruidenmeent 14 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent