Bedrijven in Goor

Wil je weten welke bedrijven er in Goor zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Goor.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

veehofsolutions
Opgericht in Mei 2024

De onderneming veehofsolutions is gevestigd op Gondalaan 43 te Goor en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Expert Goor B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Expert Goor B.V. is gevestigd op Voorstraat 2 te Goor en is actief in de branche Winkels in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed.

WitDamRetail
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma WitDamRetail is gevestigd op Kievitstraat 56 te Goor en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BT Autotech
Opgericht in Mei 2024

De onderneming BT Autotech is gevestigd op Bleekstraat 10a te Goor en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

S Klussenbedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming S Klussenbedrijf is gevestigd op van Coeverdenstraat 29 te Goor en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Jos Reijerink BodemAdvies
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jos Reijerink BodemAdvies is gevestigd op van Heeckerenweg 62 te Goor en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Wolters Betonboringen
Opgericht in April 2024

De onderneming Wolters Betonboringen is gevestigd op De Havezate 10 te Goor en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Bunita Aleiah
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Bunita Aleiah is gevestigd op Dr. J.H. ten Boschstraat 10 te Goor en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Stichting Beheer Derdengelden PRIO Advocatuur
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Beheer Derdengelden PRIO Advocatuur is gevestigd op Grotestraat 111 te Goor en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Tikvah Cleaning and Care
Opgericht in April 2024

De onderneming Tikvah Cleaning and Care is gevestigd op Berkenstraat 13 te Goor en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Traditional winkel
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Traditional winkel is gevestigd op Haaksbergerweg 1-17 te Goor en is actief in de branche supermarkten.

Woensdag 24 april 2024

De Fritoloog B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Fritoloog B.V. is gevestigd op Enterseweg 5a te Goor en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Herdenkingen Goor
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Herdenkingen Goor is gevestigd op Stationslaan 3 te Goor en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Precious Trading B.V.
Opgericht in September 2015

De besloten vennootschap Precious Trading B.V. is gevestigd op Spechthorstdwarsweg 7 te Goor en is actief in de branche Groothandel in juweliersartikelen en uurwerken.

Cafetaria De Specht B.V.
Opgericht in April 2001

De besloten vennootschap Cafetaria De Specht B.V. is gevestigd op Enterseweg 5a te Goor en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Meer nieuws in Goor

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement