Bedrijven in Bedrijventerreinen-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerreinen-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerreinen-Oost.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

BonaSapori Italia
Opgericht in Maart 2023

De onderneming BonaSapori Italia is gevestigd op Marsweg 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Theorieperfect
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Theorieperfect is gevestigd op Adonisweg 24 te Leeuwarden en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Fit20 Leeuwarden-Hemrik/Drachten B.V.
Opgericht in Augustus 2018

De besloten vennootschap Fit20 Leeuwarden-Hemrik/Drachten B.V. is gevestigd op Apolloweg 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Inia en van Dellen
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Inia en van Dellen is gevestigd op Aldebaranweg 8g te Leeuwarden en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 28 februari 2023

Blockhouse Caf? B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Blockhouse Caf? B.V. is gevestigd op Apolloweg 2 te Leeuwarden en is actief in de branche cafés.

RVB Racing B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap RVB Racing B.V. is gevestigd op Castorweg 44 te Leeuwarden en is actief in de branche Auto- en motorsport.

Thoracc Adviseurs en Accountants B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Thoracc Adviseurs en Accountants B.V. is gevestigd op Polluxweg 20 te Leeuwarden en is actief in de branche Registeraccountants.

Dinsdag 14 februari 2023

Baker Dealer
Opgericht in December 2014

De vennootschap onder firma Baker Dealer is gevestigd op Jupiterweg 12 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Van Leeuwen Auto's
Opgericht in April 1992

De onderneming Van Leeuwen Auto's is gevestigd op Adonisweg 6 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Maandag 13 februari 2023

JAMM Property's B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap JAMM Property's B.V. is gevestigd op Ceresweg 32 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

Make Yourself Priority B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Make Yourself Priority B.V. is gevestigd op Ceresweg 22 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 2 februari 2023

Spin Off Nederland B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Spin Off Nederland B.V. is gevestigd op Ceresweg 23 te Leeuwarden en is actief in de branche Grafische afwerking en overige activiteiten verwant aan de drukkerij.

Fries Bespaar Advies B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Fries Bespaar Advies B.V. is gevestigd op Adonisweg 29 te Leeuwarden en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Visser Revisie
Opgericht in Maart 2008

De onderneming Visser Revisie is gevestigd op Ceresweg 42a te Leeuwarden en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Rob Beheer 2 B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Rob Beheer 2 B.V. is gevestigd op Polluxweg 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Meer nieuws in Bedrijventerreinen-Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent