Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Hemrik

Wil je weten welke bedrijven er in Hemrik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hemrik.

In Hemrik zoek ik een:

  Lently B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Lently B.V. is gevestigd op Apolloweg 1f te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8938ATLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  StreetJump Leeuwarden B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap StreetJump Leeuwarden B.V. is gevestigd op Ceresweg 48 te Leeuwarden en is actief in de branche Pret- en themaparken.

  8938BGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Stg Administratiekant Van der Geest Holding
  december 2017

  De stichting Stg Administratiekant Van der Geest Holding is gevestigd op Icarusweg 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8938AXLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  SST Projecten B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap SST Projecten B.V. is gevestigd op Orionweg 39 te Leeuwarden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Betterwird Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Betterwird Holding B.V. is gevestigd op Apolloweg 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  8938ATLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Mark Folkertsma autoservice
  oktober 2017

  De onderneming Mark Folkertsma autoservice is gevestigd op Marsweg 6 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8938AMLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Meubelrestauratie Charissa
  september 2017

  De onderneming Meubelrestauratie Charissa is gevestigd op Apolloweg 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

  8938ATLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Global Products
  augustus 2017

  De onderneming Global Products is gevestigd op Castorweg 23 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8938BELeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Personeelsvereniging Trimm Design
  augustus 2017

  De vereniging Personeelsvereniging Trimm Design is gevestigd op Orionweg 49 te Leeuwarden en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Posthuma Vastgoed B.V.
  augustus 2017

  De besloten vennootschap Posthuma Vastgoed B.V. is gevestigd op Coronaweg 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  8938CALeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Technisch Buro Dijkstra
  juli 2017

  De onderneming Technisch Buro Dijkstra is gevestigd op Ceresweg 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  8938BGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Autobedrijf Dyna
  juli 2017

  De onderneming Autobedrijf Dyna is gevestigd op Uranusweg 17 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8938AJLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Handels Onderneming Boelhouwer
  juli 2017

  De onderneming Handels Onderneming Boelhouwer is gevestigd op Icarusweg 38 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8938AXLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  MIGMAG TIG Lassen
  juni 2017

  De onderneming MIGMAG TIG Lassen is gevestigd op Ceresweg 52p te Leeuwarden en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  8938BGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Lux Filtration B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Lux Filtration B.V. is gevestigd op Orionweg 55 te Leeuwarden en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Metalmembranes Innovations B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Metalmembranes Innovations B.V. is gevestigd op Orionweg 55 te Leeuwarden en is actief in de branche Vervaardiging van elektronische componenten.

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Sake Zittema Saneringen B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Sake Zittema Saneringen B.V. is gevestigd op Orionweg 37 te Leeuwarden en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Sake Zittema Sloopwerken B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Sake Zittema Sloopwerken B.V. is gevestigd op Orionweg 37 te Leeuwarden en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Kunststoffen Sorteer Installatie B.V.
  april 2017

  De besloten vennootschap Kunststoffen Sorteer Installatie B.V. is gevestigd op Hidalgoweg 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Gesorteerd materiaal voorbereiden tot recycling.

  8938BALeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Trimm Engineering B.V.
  maart 2017

  De besloten vennootschap Trimm Engineering B.V. is gevestigd op Orionweg 49 te Leeuwarden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8938AGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hemrik

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk