Bedrijven in Reduzum e.o.

Wil je weten welke bedrijven er in Reduzum e.o. zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Reduzum e.o..

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

J.Terpstra Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming J.Terpstra Dienstverlening is gevestigd op Ayttawei 22 te REDUZUM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

V.O.F. Kleefstra
Opgericht in Mei 2004

De vennootschap onder firma V.O.F. Kleefstra is gevestigd op Master Wybrensdyk 2 te Eagum en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Dinsdag 14 februari 2023

Bosje Hovenier
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Bosje Hovenier is gevestigd op Ayttawei 15 te Reduzum en is actief in de branche Landschapsverzorging.

ITBO
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ITBO is gevestigd op Tsienzerbuorren 10 te REDUZUM en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

Donderdag 2 februari 2023

Nyn Videografie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Nyn Videografie is gevestigd op Buorren 4 te IDAERD en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Colorful Media B.V.
Opgericht in Februari 2011

De besloten vennootschap Colorful Media B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Reclamebureaus.

Mictlan B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Mictlan B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

HeleenSG B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap HeleenSG B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Aztl?n B.V.
Opgericht in Augustus 2019

De besloten vennootschap Aztl?n B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Stichting Administratiekantoor Boonstra Agro
Opgericht in September 2020

De stichting Stichting Administratiekantoor Boonstra Agro is gevestigd op Overijsselsestraatweg 5 te REDUZUM en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Brouwerij Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Brouwerij Holding B.V. is gevestigd op De Trije Romers 14 te Reduzum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 10 november 2022

Just be magical
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Just be magical is gevestigd op Joksewei 8 te Reduzum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 4 augustus 2022

L. Zijlstra Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap L. Zijlstra Beheer B.V. is gevestigd op Ds. Boersstrjitte 2 te Reduzum en is actief in de branche Financiële holdings.

MK Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap MK Holding B.V. is gevestigd op De Trije Romers 3 te Reduzum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 12 juli 2022

SFbouw
Opgericht in Juni 2022

De onderneming SFbouw is gevestigd op Ayttawei 5 te Reduzum en is actief in de branche Bouwtimmeren.

 

Meer nieuws in Reduzum e.o.

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent