Bedrijven in Buitengebied Reduzum

Wil je weten welke bedrijven er in Buitengebied Reduzum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitengebied Reduzum.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

J.Terpstra Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming J.Terpstra Dienstverlening is gevestigd op Ayttawei 22 te REDUZUM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 14 februari 2023

ITBO
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ITBO is gevestigd op Tsienzerbuorren 10 te REDUZUM en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

Donderdag 2 februari 2023

Colorful Media B.V.
Opgericht in Februari 2011

De besloten vennootschap Colorful Media B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Reclamebureaus.

Mictlan B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Mictlan B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

HeleenSG B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap HeleenSG B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Aztl?n B.V.
Opgericht in Augustus 2019

De besloten vennootschap Aztl?n B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Stichting Administratiekantoor Boonstra Agro
Opgericht in September 2020

De stichting Stichting Administratiekantoor Boonstra Agro is gevestigd op Overijsselsestraatweg 5 te REDUZUM en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Woensdag 17 november 2021

Bokma's Beauty Bar
Opgericht in September 2021

De onderneming Bokma's Beauty Bar is gevestigd op Tsienzerbuorren 10 te REDUZUM en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Donderdag 1 april 2021

Melkfeebedriuw J.P. Roorda cs
Opgericht in April 2009

De maatschap Melkfeebedriuw J.P. Roorda cs is gevestigd op Ienswei 3 te REDUZUM en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Donderdag 25 maart 2021

Tmbouwadvies
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Tmbouwadvies is gevestigd op Tsienzerbuorren 11 te REDUZUM en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 24 maart 2021

De Blauwe Tent
Opgericht in Maart 2021

De onderneming De Blauwe Tent is gevestigd op Overijsselsestraatweg 6 te REDUZUM en is actief in de branche Restaurants.

Yn'e Skuorre Stoer Landelijk Industrieel
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Yn'e Skuorre Stoer Landelijk Industrieel is gevestigd op Tsienzerbuorren 1 te REDUZUM en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Dinsdag 13 augustus 2019

Kwinkslag Holding B.V.
Opgericht in Juni 2019

De onderneming Kwinkslag Holding B.V. is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te REDUZUM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 18 september 2017

Frederika's taarten en sa
Opgericht in Augustus 2017

De onderneming Frederika's taarten en sa is gevestigd op Tsienzerbuorren 12 te REDUZUM en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Zaterdag 19 augustus 2017

Vis & Friet Grou
Opgericht in Juli 2017

De onderneming Vis & Friet Grou is gevestigd op Tsienzerbuorren 7 te REDUZUM en is actief in de branche Winkels in vis.

Meer nieuws in Buitengebied Reduzum

Snelheidscontroles Leeuwarden

Flitser Anne Vondelingweg, Leeuwarden
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 11:23 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent