Bedrijven in Ideard

Wil je weten welke bedrijven er in Ideard zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ideard.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Nyn Videografie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Nyn Videografie is gevestigd op Buorren 4 te IDAERD en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Maandag 24 januari 2022

Facility Services Frisia
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Facility Services Frisia is gevestigd op Buorren 19 te IDAERD en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Leander de Goede
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Leander de Goede is gevestigd op Friesmawei 3 te IDAERD en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Dinsdag 4 februari 2020

Uwerk
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Uwerk is gevestigd op Buorren 17 te IDAERD en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 21 januari 2020

Frajan2020 B.V.
Opgericht in December 2019

De besloten vennootschap Frajan2020 B.V. is gevestigd op Friesmawei 41 te IDAERD en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Woensdag 23 januari 2019

Boele de Vries dienstverlening
Opgericht in Januari 2019

De onderneming Boele de Vries dienstverlening is gevestigd op Friesmawei 35 te IDAERD en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maandag 18 september 2017

Gezinshuis Idaerd t.h.o.d.n. Driestroom
Opgericht in Augustus 2017

De vennootschap onder firma Gezinshuis Idaerd t.h.o.d.n. Driestroom is gevestigd op Friesmawei 3 te IDAERD en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

Maandag 9 november 2015

Hebbes 4 boys and girls
Opgericht in Oktober 2015

De onderneming Hebbes 4 boys and girls is gevestigd op Buorren 8 te IDAERD en is actief in de branche Winkels in baby- en kinderkleding.

Donderdag 1 januari 2015

Douma-Bijlsma
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Douma-Bijlsma is gevestigd op Friesmawei 17 te Idaerd en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Van Abbema Cultuurtechniek
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Van Abbema Cultuurtechniek is gevestigd op Tsjaerderdyk 2 te Idaerd en is actief in de branche Grondverzet.

Soundguard
Opgericht in April 2013

De onderneming Soundguard is gevestigd op Buorren 19 te Idaerd en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

www.kleishop.nl
Opgericht in April 2013

De onderneming www.kleishop.nl is gevestigd op Buorren 4 te Idaerd en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Autoservice Bleijinga
Opgericht in April 2013

De onderneming Autoservice Bleijinga is gevestigd op Buorren 13 te Idaerd en is actief in de branche Gespecialiseerde reparatie van auto’s.

Maatschap T. Nijdam en A. Nijdam-Arendz
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap T. Nijdam en A. Nijdam-Arendz is gevestigd op Buorren 15 te Idaerd en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Meer nieuws in Ideard

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent