Bedrijven in Vlietzone

Wil je weten welke bedrijven er in Vlietzone zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vlietzone.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Dirty Robot
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Dirty Robot is gevestigd op Insulindestraat 56b te Leeuwarden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

BOBY MULTIBOUW
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BOBY MULTIBOUW is gevestigd op van der Kooijstraat 7 te Leeuwarden en is actief in de branche stukadoors.

Bekken+
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bekken+ is gevestigd op De Ruyterweg 54 te Leeuwarden en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Axefield Visuals
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Axefield Visuals is gevestigd op Vredeman de Vriesstraat 33 te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vereniging van Eigenaars Oostergrachtswal 9 11
Opgericht in Juni 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Oostergrachtswal 9 11 is gevestigd op Oostergrachtswal 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Kinderopvang De Boefjes
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Kinderopvang De Boefjes is gevestigd op Bleeklaan 80 te Leeuwarden en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Infinity high-end solutions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Infinity high-end solutions is gevestigd op Vredeman de Vriesstraat 14 te Leeuwarden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Yntema Percussie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Yntema Percussie is gevestigd op Oranjewaltje 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Mitchell Flooring B.V.
Opgericht in Augustus 2016

De besloten vennootschap Mitchell Flooring B.V. is gevestigd op Wijbrand de Geeststraat 46 te Leeuwarden en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

D. Mitchell Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap D. Mitchell Beheer B.V. is gevestigd op Wijbrand de Geeststraat 46 te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

D. Mitchell Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap D. Mitchell Holding B.V. is gevestigd op Wijbrand de Geeststraat 46 te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MRT94
Opgericht in September 2022

De onderneming MRT94 is gevestigd op Oeverstraat 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 7 oktober 2022

Multiservice Steve
Opgericht in September 2022

De onderneming Multiservice Steve is gevestigd op Rembrandtstraat 20 te Leeuwarden en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart.

The Eagle Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming The Eagle Dienstverlening is gevestigd op Van Cronenburchstraat 38c te Leeuwarden en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Abel Leeuwarden
Opgericht in September 2022

De onderneming Abel Leeuwarden is gevestigd op Bote van Bolswertstraat 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

 

Meer nieuws in Vlietzone

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent