Bedrijven in De Heuvel

Wil je weten welke bedrijven er in De Heuvel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Heuvel.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Overfloww Marketing B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Overfloww Marketing B.V. is gevestigd op Burg Velthuijsenlaan 2 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Reclamebureaus.

Frontauri B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Frontauri B.V. is gevestigd op Burg Velthuijsenlaan 2 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

Alexina Holdings B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Alexina Holdings B.V. is gevestigd op Burg Velthuijsenlaan 2 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 28 februari 2023

Bilsay
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bilsay is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 492 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Eventcatering.

Arass Outdoor V.O.F.
Opgericht in Mei 2021

De vennootschap onder firma Arass Outdoor V.O.F. is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 313 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

Energetic Green
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Energetic Green is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 51 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Taymour's care
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Taymour's care is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 187 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Pedes Pulchri
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Pedes Pulchri is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 40 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

StudioSonics
Opgericht in Maart 2021

De onderneming StudioSonics is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 296 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 13 februari 2023

Tomivo.A VOF
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Tomivo.A VOF is gevestigd op Burgemeester Keijzerlaan 65 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

TanMust
Opgericht in Januari 2023

De onderneming TanMust is gevestigd op Burgemeester Keijzerlaan 65 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 2 februari 2023

VictoriaCare
Opgericht in Januari 2023

De onderneming VictoriaCare is gevestigd op Burg Velthuijsenlaan 327 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Thuiszorg.

DHANYA Chemicals & Pharmaceuticals
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DHANYA Chemicals & Pharmaceuticals is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 446 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Groothandel in chemische grondstoffen en chemicaliën voor industriële toepassing.

Gowings
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Gowings is gevestigd op Burg Caan van Necklaan 171 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TATM
Opgericht in Januari 2023

De onderneming TATM is gevestigd op Burg Van Duyvendijklaan 101 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Vervoer per taxi.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent