Bedrijven in Schakenbosch

Wil je weten welke bedrijven er in Schakenbosch zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schakenbosch.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Dutch Winter B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dutch Winter B.V. is gevestigd op Noortheylaan 3 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Margit Tam?s Art & Business Concepts
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Margit Tam?s Art & Business Concepts is gevestigd op Veursestraatweg 185 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Meubelfabriek Houten B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Meubelfabriek Houten B.V. is gevestigd op Noortheylaan 3 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Donderdag 11 januari 2024

Vereniging Beheer mandelig gebied Duivenvoorde te Leidschendam
Opgericht in November 2023

De vereniging Vereniging Beheer mandelig gebied Duivenvoorde te Leidschendam is gevestigd op Veursestraatweg 211B te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging Beheer mandelig gebied Noorthey te Leidschendam
Opgericht in November 2023

De vereniging Vereniging Beheer mandelig gebied Noorthey te Leidschendam is gevestigd op Noortheylaan 6 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Keulers Financieel Management
Opgericht in December 2023

De onderneming Keulers Financieel Management is gevestigd op Veursestraatweg 211B te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Dinsdag 10 oktober 2023

SB Concepts
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma SB Concepts is gevestigd op Boslaan 11 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Woensdag 23 augustus 2023

HumanX
Opgericht in Juli 2023

De onderneming HumanX is gevestigd op Veursestraatweg 193 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 10 juli 2023

Savvy Locations B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Savvy Locations B.V. is gevestigd op Boslaan 10 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 14 juni 2022

De Ruijter Sportcoaching & Fotografie
Opgericht in April 2022

De onderneming De Ruijter Sportcoaching & Fotografie is gevestigd op Noortheylaan 27 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Vrijdag 10 september 2021

GoPresent Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap GoPresent Holding B.V. is gevestigd op Boslaan 10 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 1 april 2021

Ayurveda-Joop
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Ayurveda-Joop is gevestigd op Veursestraatweg 185 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Energypraktijk
Opgericht in Februari 2013

De onderneming Energypraktijk is gevestigd op Veursestraatweg 185economiegebo te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 24 maart 2021

Stichting RKAVV Foundation
Opgericht in December 2020

De stichting Stichting RKAVV Foundation is gevestigd op Sportparkweg 4 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Dinsdag 13 augustus 2019

TopStock
Opgericht in Juli 2019

De onderneming TopStock is gevestigd op Boslaan 6 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement