Bedrijven in Brusselsepoort

Wil je weten welke bedrijven er in Brusselsepoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Brusselsepoort.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Max Verreijt Fotografie
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Max Verreijt Fotografie is gevestigd op Antoon van Elenstraat 30C te Maastricht en is actief in de branche Fotografie.

Linda Scortecci
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Linda Scortecci is gevestigd op Eenhoornsingel 91C te Maastricht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

R.-K. Parochie H. Anna
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Anna is gevestigd op Dokter van Kleefstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Lambertus
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Lambertus is gevestigd op Dokter van Kleefstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Intervention Europe B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Intervention Europe B.V. is gevestigd op Victor de Stuersstraat 15 te Maastricht en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Mira Verhoeve
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Mira Verhoeve is gevestigd op Sint Annalaan 46B te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Niels Frantzen B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Niels Frantzen B.V. is gevestigd op Ravelijnstraat 31 te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg Geraedts
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Ergotherapiepraktijk Zuid-Limburg Geraedts is gevestigd op Brouwersweg 100 te Maastricht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Innov X International
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Innov X International is gevestigd op Franquinetstraat 38A 04 te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

ChristinaStore.com
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming ChristinaStore.com is gevestigd op Fons Olterdissenstraat 30 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

VDP Projects B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap VDP Projects B.V. is gevestigd op Sint Annalaan 60nummer 0.04 te Maastricht en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Sant? Zorg
Opgericht in Februari 2018

De vennootschap onder firma Sant? Zorg is gevestigd op Sint Annalaan 60 te Maastricht en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 10 oktober 2023

WINDSHADES
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming WINDSHADES is gevestigd op Brouwersweg 100 te Maastricht en is actief in de branche Fotografie.

Povel Audio Support
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Povel Audio Support is gevestigd op Ravelijnstraat 13 te Maastricht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

MB Art & Culture
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MB Art & Culture is gevestigd op Laurent Polisstraat 23 te Maastricht en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent