Bedrijven in Buitenwijk West

Wil je weten welke bedrijven er in Buitenwijk West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitenwijk West.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Chin Chin Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Chin Chin Holding B.V. is gevestigd op Ebenistendreef 124 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

kippie Maastricht
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma kippie Maastricht is gevestigd op Brusselsepoort 36 te Maastricht en is actief in de branche Winkels in wild en gevogelte.

S.E. Mounadi
Opgericht in November 2022

De onderneming S.E. Mounadi is gevestigd op Janushof 6 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Veur Mestreech
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Veur Mestreech is gevestigd op Sint Annalaan 60 te Maastricht en is actief in de branche Radio-omroepen.

Gastouderopvang solke
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gastouderopvang solke is gevestigd op Hazendansplein 16 te Maastricht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

AN Sneltransport
Opgericht in November 2022

De onderneming AN Sneltransport is gevestigd op Grimbeertstraat 4A te Maastricht en is actief in de branche Koeriers.

Sonic Coasts
Opgericht in November 2022

De onderneming Sonic Coasts is gevestigd op Vergiliushof 3A te Maastricht en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Opto Consultants B.V.
Opgericht in September 2007

De besloten vennootschap Opto Consultants B.V. is gevestigd op Hintzenstraat 15 te Maastricht.

Vereniging Oudmilitairen Nederlandse Krijgsmacht
Opgericht in Oktober 2020

De vereniging Vereniging Oudmilitairen Nederlandse Krijgsmacht is gevestigd op Malpertuisplein 56A te Maastricht en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

MA-KE
Opgericht in November 2022

De onderneming MA-KE is gevestigd op Orleansplein 12B te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Sustainable Earth
Opgericht in November 2022

De onderneming Sustainable Earth is gevestigd op Meierruwe 7B te Maastricht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Jordyubaghs
Opgericht in November 2022

De onderneming Jordyubaghs is gevestigd op Schildruwe 58 te Maastricht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

JoVi Glas en Schilderwerken
Opgericht in November 2022

De onderneming JoVi Glas en Schilderwerken is gevestigd op Floretruwe 13 te Maastricht en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Nina Marte Wilson
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nina Marte Wilson is gevestigd op Sint Annalaan 46B te Maastricht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

BorrelBezorgen
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma BorrelBezorgen is gevestigd op Ermerikstraat 3 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent