Bedrijven in Buitenwijk West

Wil je weten welke bedrijven er in Buitenwijk West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitenwijk West.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Malou Thoma
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Malou Thoma is gevestigd op Bontwerkersdreef 21 te Maastricht en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Max Verreijt Fotografie
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Max Verreijt Fotografie is gevestigd op Antoon van Elenstraat 30C te Maastricht en is actief in de branche Fotografie.

RO Roos
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming RO Roos is gevestigd op Reinaartsingel 35 te Maastricht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Muco Services
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Muco Services is gevestigd op Joseph Postmesstraat 11 te Maastricht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Tax Busters
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Tax Busters is gevestigd op Ooftmengersdreef 9 te Maastricht en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Linda Scortecci
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Linda Scortecci is gevestigd op Eenhoornsingel 91C te Maastricht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Voedselbos Stein
Opgericht in Mei 2023

De vereniging Voedselbos Stein is gevestigd op Widooiestraat 5 te Maastricht en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

M4V Advies en Management
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming M4V Advies en Management is gevestigd op Pierebolruwe 9 te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Bestuursbureau Limburg
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bestuursbureau Limburg is gevestigd op Overrepenstraat 15 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Broederschap van de Onbevlekte Ontvangenis van O.L. Vrouw Sterre der Zee
Opgericht in November 2023

De onderneming Broederschap van de Onbevlekte Ontvangenis van O.L. Vrouw Sterre der Zee is gevestigd op Bontwerkersdreef 16B te Maastricht en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Anna
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Anna is gevestigd op Dokter van Kleefstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Lambertus
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Lambertus is gevestigd op Dokter van Kleefstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Intervention Europe B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Intervention Europe B.V. is gevestigd op Victor de Stuersstraat 15 te Maastricht en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Mira Verhoeve
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Mira Verhoeve is gevestigd op Sint Annalaan 46B te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

James Hurricane
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming James Hurricane is gevestigd op Heimoweg 9 te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent