Bedrijven in Dousberg-Hazendans

Wil je weten welke bedrijven er in Dousberg-Hazendans zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dousberg-Hazendans.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

New Age Skincare
Opgericht in Maart 2024

De onderneming New Age Skincare is gevestigd op Dousbergweg 4 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Jelke Schijlen Music
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Jelke Schijlen Music is gevestigd op 's-Herenelderenlaan 26 te Maastricht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Metaalhandel Bleize
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Metaalhandel Bleize is gevestigd op Neerharenstraat 7 te Maastricht en is actief in de branche Gesorteerd materiaal voorbereiden tot recycling.

BMR Trading
Opgericht in Maart 2024

De onderneming BMR Trading is gevestigd op Neerharenstraat 11 te Maastricht en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Woensdag 10 april 2024

J.M. Snel Transport
Opgericht in Juni 2023

De vennootschap onder firma J.M. Snel Transport is gevestigd op Wiemesmeerplein 12 te Maastricht en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

42 Networks
Opgericht in Maart 2024

De onderneming 42 Networks is gevestigd op Hazendansplein 16 te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Donderdag 11 januari 2024

Liore Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Liore Holding B.V. is gevestigd op Neremstraat 9 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Collars by Nina
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Collars by Nina is gevestigd op Koninksemstraat 63 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gastouderopvang 't Haoske
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gastouderopvang 't Haoske is gevestigd op Hazendanslaan 10 te Maastricht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Herben Business
Opgericht in November 2023

De onderneming Herben Business is gevestigd op Rijkhovenstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 13 december 2023

Laurent Janssen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Laurent Janssen is gevestigd op Koninksemstraat 1 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 8 november 2023

Voedselbos Stein
Opgericht in Mei 2023

De vereniging Voedselbos Stein is gevestigd op Widooiestraat 5 te Maastricht en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Bestuursbureau Limburg
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bestuursbureau Limburg is gevestigd op Overrepenstraat 15 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 10 oktober 2023

Jon Kievits
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Jon Kievits is gevestigd op Koninksemstraat 103 te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 2 oktober 2023

Padel Power Club Maastricht B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Padel Power Club Maastricht B.V. is gevestigd op Pottenbergerweg 7 te Maastricht en is actief in de branche Overige binnensport en omnisport.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement