Bedrijven in Dousberg-Hazendans

Wil je weten welke bedrijven er in Dousberg-Hazendans zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dousberg-Hazendans.

Filter Filter

Vrijdag 21 april 2023

J.C. Crijns Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap J.C. Crijns Beheer B.V. is gevestigd op Zutendaallaan 24 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 14 maart 2023

TLR Consultancy
Opgericht in Maart 2023

De onderneming TLR Consultancy is gevestigd op Veldwezeltstraat 76B te Maastricht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 2 februari 2023

MT cleaning
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MT cleaning is gevestigd op Veldwezeltstraat 64 te Maastricht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Always Better Consultancy B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Always Better Consultancy B.V. is gevestigd op Koninksemstraat 25 te Maastricht en is actief in de branche Public relationsbureaus.

John Maes Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap John Maes Holding B.V. is gevestigd op Koninksemstraat 25 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 14 december 2022

Gastouderopvang solke
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gastouderopvang solke is gevestigd op Hazendansplein 16 te Maastricht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

KingsOfSports
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KingsOfSports is gevestigd op Rekemstraat 24 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JBR sales
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JBR sales is gevestigd op Neerharenstraat 11 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TeamSport4U
Opgericht in November 2022

De onderneming TeamSport4U is gevestigd op Neerrepenstraat 24 te Maastricht en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Donderdag 10 november 2022

Kiefson B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Kiefson B.V. is gevestigd op Gellikstraat 9 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

PaRiCURA B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap PaRiCURA B.V. is gevestigd op Veldwezeltstraat 76A te Maastricht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Beauty by Eef
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Beauty by Eef is gevestigd op Rekemstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

MHOV service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MHOV service is gevestigd op Koninksemstraat 32 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

MVD videoproductions
Opgericht in September 2022

De onderneming MVD videoproductions is gevestigd op Overrepenstraat 3 te Maastricht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Maandag 26 september 2022

Fashion home B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Fashion home B.V. is gevestigd op Gellikstraat 9 te Maastricht en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent