Bedrijven in Malberg

Wil je weten welke bedrijven er in Malberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Malberg.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Pedicure Loraine
Opgericht in April 2023

De onderneming Pedicure Loraine is gevestigd op Floretruwe 4 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

NN Beveiliging
Opgericht in April 2023

De onderneming NN Beveiliging is gevestigd op Stormramruwe 4 te Maastricht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

X-L Schoonmaakservice van Zuylen
Opgericht in April 2023

De onderneming X-L Schoonmaakservice van Zuylen is gevestigd op Malbergplein 14H te Maastricht en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Vrijdag 21 april 2023

Blink By Char
Opgericht in April 2023

De onderneming Blink By Char is gevestigd op Haakbusruwe 10 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Hair by Burr
Opgericht in April 2023

De onderneming Hair by Burr is gevestigd op Arkebusruwe 10 te Maastricht en is actief in de branche Haarverzorging.

Pro Forensica
Opgericht in April 2023

De onderneming Pro Forensica is gevestigd op Tournooiruwe 47 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Massacleaning
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Massacleaning is gevestigd op Ponjaardruwe 8 te Maastricht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Thunder Enlightening Music. T.E.M.
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Thunder Enlightening Music. T.E.M. is gevestigd op Busselruwe 17C te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 3 april 2023

OLS Elektro B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap OLS Elektro B.V. is gevestigd op Arrestruwe 29 te Maastricht en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Tandheelkunde C. Cabezas Fuentes
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Tandheelkunde C. Cabezas Fuentes is gevestigd op Reaalruwe 72 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Dinsdag 14 maart 2023

Top en shop
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Top en shop is gevestigd op Florijnruwe 26F te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

Loeffen Welding Service
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Loeffen Welding Service is gevestigd op Arkebusruwe 36 te Maastricht en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Clanic Fashion
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Clanic Fashion is gevestigd op Carolijnruwe 11 te Maastricht en is actief in de branche Colportage.

van den Broek installaties
Opgericht in Februari 2023

De onderneming van den Broek installaties is gevestigd op Hellebaardruwe 59 te Maastricht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Gabriell Schaaf
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Gabriell Schaaf is gevestigd op Leugaruwe 1C te Maastricht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent