Bedrijven in Langeraar-Nieuwbouw

Wil je weten welke bedrijven er in Langeraar-Nieuwbouw zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Langeraar-Nieuwbouw.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Klau-Mart
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Klau-Mart is gevestigd op A G M van der Hoevenstr 56 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Rembrand van Ginneken
Opgericht in April 2023

De onderneming Rembrand van Ginneken is gevestigd op J.M. Halkesstraat 55 te Ter Aar en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Dinsdag 23 mei 2023

Kuchnia od Serca
Opgericht in April 2023

De onderneming Kuchnia od Serca is gevestigd op W. Ontzigtstraat 51 te Ter Aar en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 2 februari 2023

Lecko Mio
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Lecko Mio is gevestigd op Baljuwstraat 12 te Ter Aar en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Verhage Personal Training
Opgericht in December 2022

De onderneming Verhage Personal Training is gevestigd op Landerij 57 te Ter Aar en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Woensdag 14 december 2022

La BBella
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming La BBella is gevestigd op Landerij 16 te Ter Aar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Daycare Jolien
Opgericht in December 2022

De onderneming Daycare Jolien is gevestigd op Schepenstraat 24 te Ter Aar en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

DLM Bouw & Stukadoors B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap DLM Bouw & Stukadoors B.V. is gevestigd op C.J.A. Koelemanstraat 16 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Leo's Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Leo's Holding B.V. is gevestigd op C.J.A. Koelemanstraat 16 te Ter Aar en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Klus ter Schuur
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Klus ter Schuur is gevestigd op Schoutstraat 7 te Ter Aar en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Captein Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Captein Consultancy is gevestigd op Heemraadsingel 13 te Ter Aar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 10 november 2022

Keuken Montage Katwijk B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Keuken Montage Katwijk B.V. is gevestigd op Landerij 9 te Ter Aar en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Maandag 26 september 2022

Smits Montage & Hoogtewerk
Opgericht in September 2022

De onderneming Smits Montage & Hoogtewerk is gevestigd op Heemraadsingel 43 te Ter Aar en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Vrijhoeven Financieel Advies B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Vrijhoeven Financieel Advies B.V. is gevestigd op Van Wassenaerstraat 90 te Ter Aar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

JiVe Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap JiVe Beheer B.V. is gevestigd op Van Wassenaerstraat 90 te Ter Aar en is actief in de branche Financiƫle holdings.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent