Bedrijven in Langeraar-Nieuwbouw

Wil je weten welke bedrijven er in Langeraar-Nieuwbouw zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Langeraar-Nieuwbouw.

Filter

Maandag 26 september 2022

Smits Montage & Hoogtewerk
Opgericht in September 2022

De onderneming Smits Montage & Hoogtewerk is gevestigd op Heemraadsingel 43 te Ter Aar en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Vrijhoeven Financieel Advies B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Vrijhoeven Financieel Advies B.V. is gevestigd op Van Wassenaerstraat 90 te Ter Aar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

JiVe Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap JiVe Beheer B.V. is gevestigd op Van Wassenaerstraat 90 te Ter Aar en is actief in de branche Financiële holdings.

pasjetoe
Opgericht in September 2022

De onderneming pasjetoe is gevestigd op W. Ontzigtstraat 35 te Ter Aar en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

Woensdag 31 augustus 2022

Paul de Vries Finance & Control
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Paul de Vries Finance & Control is gevestigd op Schoutstraat 26 te Ter Aar en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Donderdag 25 augustus 2022

TOMpliance
Opgericht in Juli 2022

De onderneming TOMpliance is gevestigd op Landerij 47 te Ter Aar en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 12 juli 2022

Vrind
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Vrind is gevestigd op A G M van der Hoevenstr 55 te Ter Aar en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Vrijdag 10 juni 2022

Hijaamah Cupping
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Hijaamah Cupping is gevestigd op Dosinstraat 15 te Ter Aar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bray-vorst B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Bray-vorst B.V. is gevestigd op M. Robertzstraat 13 te Ter Aar en is actief in de branche Financiële holdings.

Bray-vorst THD B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Bray-vorst THD B.V. is gevestigd op M. Robertzstraat 13 te Ter Aar en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 26 april 2022

Max van Dijk
Opgericht in April 2022

De onderneming Max van Dijk is gevestigd op W. Ontzigtstraat 12 te Ter Aar en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Woensdag 13 april 2022

Anne van Lammeren
Opgericht in April 2022

De onderneming Anne van Lammeren is gevestigd op W. Ontzigtstraat 41 te Ter Aar en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Van Es Riool en Onderhoud
Opgericht in April 2022

De onderneming Van Es Riool en Onderhoud is gevestigd op Dijkgravenstraat 14 te Ter Aar en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

IQC Corporation
Opgericht in Maart 2022

De onderneming IQC Corporation is gevestigd op Langeraarseweg 16 te Ter Aar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Loopgasten
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma Loopgasten is gevestigd op G. van Dijkstraat 3 te Ter Aar en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent