Bedrijven in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam)

Wil je weten welke bedrijven er in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam) zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ter Aar-Centrum (voorheen Aardam).

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

MPFreelance
Opgericht in April 2023

De onderneming MPFreelance is gevestigd op Walnootstraat 27 te Ter Aar en is actief in de branche Eventcatering.

Marcin Bud
Opgericht in April 2023

De onderneming Marcin Bud is gevestigd op Essenlaan 12A te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Pizzeria Shorarma Amoun
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Pizzeria Shorarma Amoun is gevestigd op Vosholplein 9 te Ter Aar en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dinsdag 23 mei 2023

Meek Coffee & Foods
Opgericht in April 2023

De onderneming Meek Coffee & Foods is gevestigd op Aardamseweg 23 te Ter Aar en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

L-Amsterdam
Opgericht in April 2023

De onderneming L-Amsterdam is gevestigd op Moerasveen 4 te Ter Aar en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Nilstera B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Nilstera B.V. is gevestigd op Beverlanderhof 12 te Ter Aar en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

Vrijdag 21 april 2023

LEVEA Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap LEVEA Bouw B.V. is gevestigd op Bosveen 21 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

MKK-Klussenbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming MKK-Klussenbedrijf is gevestigd op Beukenpad 12 te Ter Aar en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Mike Hogeland
Opgericht in April 2023

De onderneming Mike Hogeland is gevestigd op Morreesstraat 5 te Ter Aar en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Dinsdag 14 maart 2023

J.P. Heijns
Opgericht in Februari 2023

De onderneming J.P. Heijns is gevestigd op Iepenpad 20 te Ter Aar en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 28 februari 2023

Techman Repairs
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Techman Repairs is gevestigd op Jhr K W L de Muraltstr 6 te Ter Aar en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

Dinsdag 14 februari 2023

Relax aan den rijn
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Relax aan den rijn is gevestigd op Wilgenpad 2 te Ter Aar en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

JummahCare
Opgericht in Januari 2023

De onderneming JummahCare is gevestigd op Jhr K W L de Muraltstr 3 te Ter Aar en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 13 februari 2023

SPOTRS
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma SPOTRS is gevestigd op Argonnestraat 21 te Ter Aar en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Expert Transport Services
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Expert Transport Services is gevestigd op Essenlaan 5 te Ter Aar en is actief in de branche Koeriers.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent