Bedrijven in Dorpskern

Wil je weten welke bedrijven er in Dorpskern zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dorpskern.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Zani zorg
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Zani zorg is gevestigd op Quarles van Uffordstraat 9 te Noordwijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

MAKE !T HAPPEN ME
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MAKE !T HAPPEN ME is gevestigd op Koningin Wilhelmina Blvd 6C te Noordwijk en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

JMP Klus
Opgericht in April 2024

De onderneming JMP Klus is gevestigd op Bomstraat 17 te Noordwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Loes Sleeboom - Coaching en Counselling
Opgericht in April 2024

De onderneming Loes Sleeboom - Coaching en Counselling is gevestigd op Noordzeestraat 43 te Noordwijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

LISA Projectmanagement en Advies
Opgericht in Mei 2024

De onderneming LISA Projectmanagement en Advies is gevestigd op Piet Heinstraat 29 te Noordwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Zirkzee Surf & Event Management
Opgericht in April 2024

De onderneming Zirkzee Surf & Event Management is gevestigd op Schoolstraat 75 te Noordwijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Amanda's cleaning and organization
Opgericht in April 2024

De onderneming Amanda's cleaning and organization is gevestigd op Schoolstraat 15E te Noordwijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 24 april 2024

Art2change B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap Art2change B.V. is gevestigd op Trompstraat 1D 2 te Noordwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

De Veranderwinkel B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Veranderwinkel B.V. is gevestigd op Trompstraat 1D 2 te Noordwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Make Change Work B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Make Change Work B.V. is gevestigd op Trompstraat 1D 2 te Noordwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

ABD Klusbedrijf
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ABD Klusbedrijf is gevestigd op Piet Heinstraat 27A te Noordwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

FJK Hordijk
Opgericht in April 2024

De onderneming FJK Hordijk is gevestigd op de Ruyterstraat 27 te Noordwijk en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Hamerco
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Hamerco is gevestigd op Cleypad 1 te Noordwijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stella-Multifunctioneel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Stella-Multifunctioneel is gevestigd op Toekomststraat 1 te Noordwijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Woensdag 10 april 2024

Praktijk Angels Wish
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Praktijk Angels Wish is gevestigd op Zoutmanstraat 50 te Noordwijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement