Bedrijven in Oosterwolde

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterwolde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterwolde.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

VividTec
Opgericht in November 2022

De onderneming VividTec is gevestigd op Weidemaad 23 te Oosterwolde en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Probusclub Oosterwolde (Fr.)
Opgericht in Mei 2024

De vereniging Probusclub Oosterwolde (Fr.) is gevestigd op Winkelmaad 37 te Oosterwolde en is actief in de branche Vriendenkringen op het gebied van cultuur, fanclubs en overige kunstbevordering.

Eetcaf? het Wapen van Ooststellingwerf
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Eetcaf? het Wapen van Ooststellingwerf is gevestigd op Nanningaweg 5 te Oosterwolde en is actief in de branche cafés.

Bootexpert B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Bootexpert B.V. is gevestigd op Zoltstede 1A 10 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hebbes
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hebbes is gevestigd op Tilmaad 42 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Taal Verbindt Elkaar
Opgericht in April 2024

De onderneming Taal Verbindt Elkaar is gevestigd op Dwarshaer 25 te Oosterwolde en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Meindert montage
Opgericht in April 2024

De onderneming Meindert montage is gevestigd op Johannes Koenesweg 10 te Oosterwolde en is actief in de branche Bouwtimmeren.

klusbedrijf nieveen
Opgericht in April 2024

De onderneming klusbedrijf nieveen is gevestigd op Johannes Koenesweg 4 te Oosterwolde en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kaigoed Fietsen
Opgericht in April 2024

De onderneming Kaigoed Fietsen is gevestigd op Gijenham 29 te Oosterwolde en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

MPP Services B.V.
Opgericht in Januari 2012

De besloten vennootschap MPP Services B.V. is gevestigd op Biezenkamp 60 te Oosterwolde en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

De Tandeloze Tijd Holding B.V.
Opgericht in Maart 1999

De besloten vennootschap De Tandeloze Tijd Holding B.V. is gevestigd op Langekamp 1 te Oosterwolde.

Woensdag 24 april 2024

NGN Solutions B.V.
Opgericht in Januari 2017

De besloten vennootschap NGN Solutions B.V. is gevestigd op Prandinga 42 te Oosterwolde en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dienstverleningsbedrijf R-Kap
Opgericht in April 2024

De onderneming Dienstverleningsbedrijf R-Kap is gevestigd op Drie Stellingenweg 45A te Oosterwolde en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Viertje
Opgericht in April 2024

De onderneming Viertje is gevestigd op Rijweg 15 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gio Electra
Opgericht in April 2024

De onderneming Gio Electra is gevestigd op Grietmanslaan 95 te Oosterwolde en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement