Bedrijven in Oosterwolde

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterwolde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterwolde.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Vrede kaarsen
Opgericht in November 2022

De onderneming Vrede kaarsen is gevestigd op Boskamp 19 te Oosterwolde en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Lys & Lux
Opgericht in December 2022

De onderneming Lys & Lux is gevestigd op Het Holt 18 te Oosterwolde en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Oskam Onderhoud
Opgericht in December 2022

De onderneming Oskam Onderhoud is gevestigd op Prakkenlaan 20 te Oosterwolde en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

3BG Cooling B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap 3BG Cooling B.V. is gevestigd op Zoltstede 10 te Oosterwolde en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

Van Zandbergen Juridische Diensten
Opgericht in November 2022

De onderneming Van Zandbergen Juridische Diensten is gevestigd op De Slatten 3 te Oosterwolde en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Soonius & Cijfers
Opgericht in November 2022

De onderneming Soonius & Cijfers is gevestigd op Zuidmaad 40 te Oosterwolde en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Amber's Silver Lining
Opgericht in November 2022

De onderneming Amber's Silver Lining is gevestigd op Assessorlaan 35 te Oosterwolde en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

JS carcleaning
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JS carcleaning is gevestigd op Nanningaweg 46B 14 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Recueil B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Recueil B.V. is gevestigd op Hoogengaardelaan 2 te Oosterwolde en is actief in de branche Projectontwikkeling.

JijAgency
Opgericht in November 2022

De onderneming JijAgency is gevestigd op Gijenham 29 te Oosterwolde en is actief in de branche Public relationsbureaus.

SECURITY-API
Opgericht in November 2022

De onderneming SECURITY-API is gevestigd op De Hieming 8 te Oosterwolde en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

TAZ branding
Opgericht in November 2022

De onderneming TAZ branding is gevestigd op Kringgreppelstraat 19 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 10 november 2022

Chiel music
Opgericht in November 2022

De onderneming Chiel music is gevestigd op Oldemaad 5 te Oosterwolde en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

la cabane B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap la cabane B.V. is gevestigd op Snellingerdijk 4A te Oosterwolde en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

Stationsstraat Vastgoed B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Stationsstraat Vastgoed B.V. is gevestigd op Duistereweg 14 te Oosterwolde en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent