Bedrijven in Heteren

Wil je weten welke bedrijven er in Heteren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heteren.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Floris Automotive B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Floris Automotive B.V. is gevestigd op P v M Gelderland Rood 12 te Heteren en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Arends Naaimachinehandel
Opgericht in Oktober 1979

De vennootschap onder firma Arends Naaimachinehandel is gevestigd op Beemdhof 44 te Heteren en is actief in de branche Winkels in naai- en breimachines.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting Peperbus Heteren
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Peperbus Heteren is gevestigd op Kamperfoeliestraat 5 te Heteren en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

DR technieker
Opgericht in Februari 2023

De onderneming DR technieker is gevestigd op Kamperfoeliestraat 64 te Heteren en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Dinsdag 14 februari 2023

J&M Peelen montage
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma J&M Peelen montage is gevestigd op Narcissenstraat 71 te Heteren en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Maandag 13 februari 2023

Hoencamp Service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hoencamp Service is gevestigd op Dorpsstraat 15a te Heteren en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Donderdag 2 februari 2023

Het Centrum van het Universum
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Het Centrum van het Universum is gevestigd op Schaapsakker 1 te Heteren en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Trimsalon noe noe
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Trimsalon noe noe is gevestigd op Kamperfoeliestraat 2 te Heteren en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

De Botterhoek
Opgericht in Januari 2004

De vennootschap onder firma De Botterhoek is gevestigd op Boterhoeksestraat 50 te Heteren en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

AVB Online Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming AVB Online Services is gevestigd op Dahliastraat 8 te Heteren en is actief in de branche Public relationsbureaus.

FFTB Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap FFTB Holding B.V. is gevestigd op P v M Gelderland Oranje 9 te Heteren en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor FFTB Holding
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor FFTB Holding is gevestigd op P v M Gelderland Oranje 9 te Heteren en is actief in de branche Financiële holdings.

Muijs Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Muijs Beheer B.V. is gevestigd op P v M Gelderland Groen 1a te Heteren en is actief in de branche Financiële holdings.

CeBo Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap CeBo Holding B.V. is gevestigd op P v M Gelderland Groen 1a te Heteren en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 30 januari 2023

Majeur Mediation
Opgericht in December 2022

De onderneming Majeur Mediation is gevestigd op Vicarie 38 te Heteren en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent