Bedrijven in Zetten

Wil je weten welke bedrijven er in Zetten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zetten.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Beastly Athletics
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Beastly Athletics is gevestigd op Het Wiep 15 te Zetten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nailsbydaph
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Nailsbydaph is gevestigd op Bernadottestraat 40 te Zetten en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 28 februari 2023

LKS Investments B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap LKS Investments B.V. is gevestigd op Het Wiep 18 te Zetten en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 14 februari 2023

Gelderland Energieadvies Woningen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Gelderland Energieadvies Woningen is gevestigd op Bernhardplein 12 te Zetten en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Jalbout Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Jalbout Holding B.V. is gevestigd op Christinaplein 6 te Zetten en is actief in de branche Financiële holdings.

MATADOR Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MATADOR Dienstverlening is gevestigd op Hoofdstraat 4b te Zetten en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Maandag 13 februari 2023

Veld Automotive
Opgericht in Oktober 2020

De commanditaire vennootschap Veld Automotive is gevestigd op Ploegstraat 3a te Zetten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

BDH installaties
Opgericht in Januari 2023

De onderneming BDH installaties is gevestigd op Hessenbergstraat 13a te Zetten en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 2 februari 2023

Stix & Curry
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Stix & Curry is gevestigd op Heemraadlaan 16 te Zetten en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

Van de Klift Keukenmontage en Timmerwerken
Opgericht in Juni 1994

De onderneming Van de Klift Keukenmontage en Timmerwerken is gevestigd op De Vonder 10 te Zetten en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Baars Electric
Opgericht in December 2022

De onderneming Baars Electric is gevestigd op Ruimoord 5 te Zetten en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

A. Kikkert Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap A. Kikkert Holding B.V. is gevestigd op Tussen de Heggen 20 te Zetten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

T.M. Investments B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap T.M. Investments B.V. is gevestigd op Magdalena 46 te Zetten en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Boomonderhoud Betuwe
Opgericht in December 2022

De onderneming Boomonderhoud Betuwe is gevestigd op Hessenbergstraat 19 te Zetten en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Maandag 30 januari 2023

Koen Hooijmans Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Koen Hooijmans Consultancy is gevestigd op Bernadottestraat 10 te Zetten en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent