Bedrijven in Roerzicht-Voorstad

Wil je weten welke bedrijven er in Roerzicht-Voorstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roerzicht-Voorstad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Toulouse GmbH
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Toulouse GmbH is gevestigd op Bisschop Lindanussingel 55 te Roermond en is actief in de branche Verhuur en lease van vrachtwagens, autobussen, caravans en aanhangwagens.

Bruggink IT
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bruggink IT is gevestigd op Deemselstraat 26 te Roermond en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vetbak B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Vetbak B.V. is gevestigd op Hendrik Luytenstraat 4 te Roermond en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

SEO Maatje
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma SEO Maatje is gevestigd op Kapellerpoort 11-B27 te Roermond en is actief in de branche Public relationsbureaus.

WiNcoaching
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming WiNcoaching is gevestigd op Abdis Adamastraat 3 te Roermond en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Whirlwindfx Nederland
Opgericht in November 2020

De onderneming Whirlwindfx Nederland is gevestigd op Hoppenhof 20 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 26 september 2022

BP Techniek
Opgericht in September 2022

De onderneming BP Techniek is gevestigd op Bisschop Lindanussingel 51 te Roermond en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Mutlu Sali
Opgericht in September 2022

De onderneming Mutlu Sali is gevestigd op Dokter Leursstraat 1A te Roermond en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Woensdag 31 augustus 2022

IMMX Group B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap IMMX Group B.V. is gevestigd op ECI 3 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 25 augustus 2022

D-POS
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming D-POS is gevestigd op Frans Douvenstraat 17 te Roermond en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Adelbert Vereniging Roermond
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Adelbert Vereniging Roermond is gevestigd op Bisschop Boermansstraat 40 te Roermond en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Baat accountants & adviseurs Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Baat accountants & adviseurs Holding B.V. is gevestigd op Bisschop Drehmansstraat 6 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Bouwbedrijf Fick
Opgericht in Februari 2021

De vennootschap onder firma Bouwbedrijf Fick is gevestigd op Vismarkt 4 te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 4 augustus 2022

MeFi Knoops B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap MeFi Knoops B.V. is gevestigd op De Ster 12 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 12 juli 2022

VLVE B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap VLVE B.V. is gevestigd op Oudstraat 8 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent