Bedrijven in Tarwewijk

Wil je weten welke bedrijven er in Tarwewijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tarwewijk.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Kirilov Onderhoudbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kirilov Onderhoudbedrijf is gevestigd op Blankenburgstraat 121A te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

A.borisov Klusbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming A.borisov Klusbedrijf is gevestigd op Katendrechtse Lagedijk 37C te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

HG-DS Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap HG-DS Holding B.V. is gevestigd op Rijsoordstraat 14A te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

IMS Vastgoedonderhoudsbedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming IMS Vastgoedonderhoudsbedrijf is gevestigd op Verschoorstraat 64A te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JPR Services
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming JPR Services is gevestigd op Wolphaertsbocht 286A te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

wkb-expert B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap wkb-expert B.V. is gevestigd op Heenvlietstraat 33 te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

HG-KVS Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap HG-KVS Holding B.V. is gevestigd op Rijsoordstraat 14A te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

De Korn Groep B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap De Korn Groep B.V. is gevestigd op Heenvlietstraat 33 te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Rusi R
Opgericht in December 2023

De onderneming Rusi R is gevestigd op Bonaventurastraat 41A te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Rica Dumitru
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rica Dumitru is gevestigd op Maasdamstraat 4D te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

DC Supplies
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma DC Supplies is gevestigd op Moerkerkestraat 144B 03 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MEMO UYE
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MEMO UYE is gevestigd op Wolphaertsbocht 431D te Rotterdam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Crave Culture
Opgericht in Januari 2024

De maatschap Crave Culture is gevestigd op Voetjesstraat 76B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 23 januari 2024

L.D.G. Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap L.D.G. Beheer B.V. is gevestigd op Maashaven Z.z. 1 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging van Eigenaars gebouw Wevershoekstraat 71 te Rotterdam
Opgericht in December 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw Wevershoekstraat 71 te Rotterdam is gevestigd op Wevershoekstraat 71A te Rotterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Meer nieuws in Tarwewijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser Westzeedijk, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur
Flitser A15, Rotterdam
Rotterdam - Maasvlakte
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent