Bedrijven in Oude Westen

Wil je weten welke bedrijven er in Oude Westen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oude Westen.

Filter

Maandag 26 september 2022

Fang Events
Opgericht in April 2022

De onderneming Fang Events is gevestigd op Coolsestraat 128 te Rotterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Zhar Company
Opgericht in September 2022

De onderneming Zhar Company is gevestigd op Josephstraat 158 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Milliard Services
Opgericht in September 2022

De onderneming Milliard Services is gevestigd op Schietbaanstraat 19A te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Cheer Up Coaching
Opgericht in September 2022

De onderneming Cheer Up Coaching is gevestigd op Zijdewindestraat 93 te Rotterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

L. Delgado
Opgericht in September 2022

De onderneming L. Delgado is gevestigd op Gouvernestraat 17 te Rotterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Nadir Tns
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Nadir Tns is gevestigd op Bloemkwekersstraat 69 te Rotterdam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Van der Linde & Boxman
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Van der Linde & Boxman is gevestigd op Breitnerstraat 82B te Rotterdam en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Man Sushi
Opgericht in September 2022

De onderneming Man Sushi is gevestigd op 1e Middellandstraat 10B 02 te Rotterdam en is actief in de branche Eventcatering.

yumicare
Opgericht in September 2022

De onderneming yumicare is gevestigd op 's-Gravendijkwal 8E te Rotterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

La Linea klusbedrijf
Opgericht in September 2022

De onderneming La Linea klusbedrijf is gevestigd op Saftlevenstraat 42F te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sathu Studio
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sathu Studio is gevestigd op Schietbaanstraat 48C te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Graziana V
Opgericht in September 2022

De onderneming Graziana V is gevestigd op Westersingel 51 te Rotterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

W.A.A. Allround
Opgericht in September 2022

De onderneming W.A.A. Allround is gevestigd op Bloemstraat 36B te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Stichting Administratiekantoor Bear Invest Holding
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Bear Invest Holding is gevestigd op Eendrachtsplein 17 te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

R & T Medical Systems B.V.
Opgericht in Mei 2011

De besloten vennootschap R & T Medical Systems B.V. is gevestigd op Breitnerstraat 34B 02 te Rotterdam.

Meer nieuws in Oude Westen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent