Bedrijven in Rotterdam Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Rotterdam Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rotterdam Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MBGS Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MBGS Holding B.V. is gevestigd op Schouwburgplein 30 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

TGC Trading B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap TGC Trading B.V. is gevestigd op Boompjes 40 te Rotterdam en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Suzanne Wopereis
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Suzanne Wopereis is gevestigd op 1e Middellandstraat 21A te Rotterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Stichting Juridisch Eigenaar TGC European Residential Properties
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Juridisch Eigenaar TGC European Residential Properties is gevestigd op Boompjes 40 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Wes Engineering Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wes Engineering Services is gevestigd op Boompjes 56M te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

You Should Know
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming You Should Know is gevestigd op West-Kruiskade 4A 03 te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Cultural Synergy B.V.
Opgericht in Januari 2013

De besloten vennootschap Cultural Synergy B.V. is gevestigd op Aert van Nesstraat 45 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hynoca Alkmaar B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Hynoca Alkmaar B.V. is gevestigd op Wijnhaven 23 te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Society De Unie B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Society De Unie B.V. is gevestigd op Mauritsweg 34 te Rotterdam en is actief in de branche Restaurants.

Fizz.works B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Fizz.works B.V. is gevestigd op Weena 690 te Rotterdam en is actief in de branche Reclamebureaus.

Mr R.C.W.L. Albers Advocaten B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Mr R.C.W.L. Albers Advocaten B.V. is gevestigd op Parklaan 44 te Rotterdam en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Baru Investment Ltd
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Baru Investment Ltd is gevestigd op Westerlaan 10 te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ivy's sales
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ivy's sales is gevestigd op Gouvernestraat 32B te Rotterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

OAL Express
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming OAL Express is gevestigd op Gaffelstraat 31C te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Enrico D'Addazio
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Enrico D'Addazio is gevestigd op Andre van der Louwbrug 1410 te Rotterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

 

Meer nieuws in Rotterdam Centrum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent