Bedrijven in Belgisch Park

Wil je weten welke bedrijven er in Belgisch Park zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Belgisch Park.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Chillumba B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Chillumba B.V. is gevestigd op Hasseltsestraat 30 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Vereniging van Eigenaars (V.v.E.) Arnhemsestraat 61 en 63 te Den Haag
Opgericht in April 2005

De vereniging Vereniging van Eigenaars (V.v.E.) Arnhemsestraat 61 en 63 te Den Haag is gevestigd op Arnhemsestraat 61 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Huizer hospitality
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Huizer hospitality is gevestigd op Zwolsestraat 189 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Brigi Beheer Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Brigi Beheer Solutions is gevestigd op Middelburgsestraat 32C te 's-Gravenhage en is actief in de branche Facility management.

Fien Cuisine
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Fien Cuisine is gevestigd op Harstenhoekstraat 47 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

StrategieLab
Opgericht in April 2024

De onderneming StrategieLab is gevestigd op Badhuisweg 42 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vvecopilot B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Vvecopilot B.V. is gevestigd op Deventersestraat 36 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Webportals.

NEXXT GYM Utrecht Co?peratie U.A.
Opgericht in April 2024

De onderneming NEXXT GYM Utrecht Co?peratie U.A. is gevestigd op Stevinstraat 149 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Fitnesscentra.

Eeuwige Student
Opgericht in April 2024

De onderneming Eeuwige Student is gevestigd op Arnhemsestraat 51A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Smullen Catering
Opgericht in April 2024

De onderneming Smullen Catering is gevestigd op Maastrichtsestraat 103 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

Sandy de Klusjesvrouw
Opgericht in April 2024

De onderneming Sandy de Klusjesvrouw is gevestigd op Gentsestraat 77 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nouveaux Riches
Opgericht in April 2024

De onderneming Nouveaux Riches is gevestigd op Stevinstraat 174A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.K. Advies & Begeleiding
Opgericht in April 2024

De onderneming M.K. Advies & Begeleiding is gevestigd op Palaceplein 102 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 24 april 2024

C67 PRO
Opgericht in April 2024

De onderneming C67 PRO is gevestigd op Harstenhoekweg 61 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Reibestein Bedrijfshuisvesting
Opgericht in Februari 2000

De onderneming Reibestein Bedrijfshuisvesting is gevestigd op Stevinstraat 157 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Buurten in Belgisch Park

Meer nieuws in Belgisch Park

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement