Bedrijven in 's-Gravelandsepolder

Wil je weten welke bedrijven er in 's-Gravelandsepolder zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 's-Gravelandsepolder.

Filter Filter

Dinsdag 23 mei 2023

Smarlet B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Smarlet B.V. is gevestigd op De Brauwweg 66 te Schiedam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Vrijdag 21 april 2023

Vereniging van Eigenaars Dorpsstraat 16, 16a tot en met d te Poortugaal
Opgericht in Februari 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Dorpsstraat 16, 16a tot en met d te Poortugaal is gevestigd op Van Heekstraat 29C te Schiedam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Bay Numismatics B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Bay Numismatics B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Prinsen Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Prinsen Holding B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 258 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nedzorg Flex B.V.
Opgericht in Maart 2015

De besloten vennootschap Nedzorg Flex B.V. is gevestigd op 's-Gravelandseweg 258 te Schiedam en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Dinsdag 14 maart 2023

SunRes B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap SunRes B.V. is gevestigd op Van Heekstraat 15 te Schiedam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Canta Group B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Canta Group B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Financiële holdings.

Quinn wood
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Quinn wood is gevestigd op Van Heekstraat 29D te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Edda Trade B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Edda Trade B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Donderdag 2 februari 2023

Icon DEAM Global B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Icon DEAM Global B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.

Serious Bee Distillers
Opgericht in November 2011

De vennootschap onder firma Serious Bee Distillers is gevestigd op Van Heekstraat 15 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Icon Investment Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Icon Investment Holding B.V. is gevestigd op De Brauwweg 20 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

CONEXUS Netherlands B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap CONEXUS Netherlands B.V. is gevestigd op Fokkerstraat 505 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in muziekinstrumenten.

CONEXUS Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap CONEXUS Holding B.V. is gevestigd op Fokkerstraat 505 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 30 januari 2023

AE chauffeursdiensten
Opgericht in November 2022

De onderneming AE chauffeursdiensten is gevestigd op 's-Gravelandseweg 258 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Meer nieuws in 's-Gravelandsepolder

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent