Bedrijven in Nassaubuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Nassaubuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nassaubuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Kathy's Typewriters
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kathy's Typewriters is gevestigd op Nassaulaan 24 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Pex
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pex is gevestigd op Westerkade 8A te Schiedam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 23 januari 2024

Pieterse Dienstverlening
Opgericht in December 2023

De onderneming Pieterse Dienstverlening is gevestigd op Westerkade 8N te Schiedam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Donderdag 11 januari 2024

Ling Ling Lijst II B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Ling Ling Lijst II B.V. is gevestigd op Prins Mauritsstraat 4 te Schiedam en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Kate & de 3 J's B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Kate & de 3 J's B.V. is gevestigd op Prins Mauritsstraat 4 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

de Poetshaven B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap de Poetshaven B.V. is gevestigd op Nieuwe Haven 83A te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

KS Enterprise
Opgericht in November 2023

De onderneming KS Enterprise is gevestigd op Pr Frederik Hendrikstr 11 te Schiedam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

KantoRobotics
Opgericht in November 2023

De onderneming KantoRobotics is gevestigd op Warande 42B te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 10 oktober 2023

van Gils Music
Opgericht in September 2023

De onderneming van Gils Music is gevestigd op Stadhouderslaan 25 te Schiedam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Maandag 2 oktober 2023

Paliamar Onderhoud
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Paliamar Onderhoud is gevestigd op Amalia van Solmsstraat 17A te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 september 2023

Stroymaster
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Stroymaster is gevestigd op Willem de Zwijgerlaan 35K367 te Schiedam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 24 augustus 2023

Canidar Inspectie en Advies
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Canidar Inspectie en Advies is gevestigd op Prins Mauritsstraat 91 te Schiedam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 23 augustus 2023

Multilingual LT Services
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Multilingual LT Services is gevestigd op Nassaulaan 9 te Schiedam en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 25 juli 2023

M Flowerdesign & Styling
Opgericht in Juni 2023

De onderneming M Flowerdesign & Styling is gevestigd op Willem de Zwijgerlaan 65 te Schiedam en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

The Flying Care
Opgericht in Juli 2023

De onderneming The Flying Care is gevestigd op Pr Frederik Hendrikstr 12 te Schiedam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Meer nieuws in Nassaubuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent