Bedrijven in Woudhoek/Spaland /Sveaparken

Wil je weten welke bedrijven er in Woudhoek/Spaland /Sveaparken zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woudhoek/Spaland /Sveaparken.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Hagestein E-Commerce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hagestein E-Commerce is gevestigd op Vlasakker 34 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Babor
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Babor is gevestigd op Tornefors 13 te Schiedam en is actief in de branche Bouw van sport- en recreatievaartuigen.

Klaasman Auto's B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Klaasman Auto's B.V. is gevestigd op Vuurvlinderhof 16 te Schiedam en is actief in de branche Import van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

FTF PRODUCTS
Opgericht in Mei 2024

De onderneming FTF PRODUCTS is gevestigd op Veldpad 14 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D&S Security B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap D&S Security B.V. is gevestigd op Veldpad 77 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Ruben Dynamic
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ruben Dynamic is gevestigd op Goteborg 27 te Schiedam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

3D dynamics
Opgericht in April 2024

De onderneming 3D dynamics is gevestigd op Roggeakker 14 te Schiedam en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

Senova
Opgericht in April 2024

De onderneming Senova is gevestigd op Helsingborg 30 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SAK Logistiek
Opgericht in Mei 2024

De onderneming SAK Logistiek is gevestigd op Aletta Jacobsstraat 48 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Gewoon Pas
Opgericht in April 2024

De onderneming Gewoon Pas is gevestigd op Gerstakker 111 te Schiedam en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

KC IT Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming KC IT Consultancy is gevestigd op Basilicumveld 28 te Schiedam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

J. Klaasman Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap J. Klaasman Beheer B.V. is gevestigd op Vuurvlinderhof 16 te Schiedam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

aidell
Opgericht in April 2024

De onderneming aidell is gevestigd op Slot Assumburgpad 49 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sanssaoui Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Sanssaoui Zorg is gevestigd op De Velden 166 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

One Solution Company
Opgericht in April 2024

De onderneming One Solution Company is gevestigd op Vuurvlinderhof 47 te Schiedam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Meer nieuws in Woudhoek/Spaland /Sveaparken

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement