Bedrijven in De Akkers en De Velden

Wil je weten welke bedrijven er in De Akkers en De Velden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Akkers en De Velden.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

bi baha y?resel
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma bi baha y?resel is gevestigd op Vlasakker 4 te Schiedam en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Dinsdag 11 juni 2024

Hagestein E-Commerce
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hagestein E-Commerce is gevestigd op Vlasakker 34 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

FTF PRODUCTS
Opgericht in Mei 2024

De onderneming FTF PRODUCTS is gevestigd op Veldpad 14 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D&S Security B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap D&S Security B.V. is gevestigd op Veldpad 77 te Schiedam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

3D dynamics
Opgericht in April 2024

De onderneming 3D dynamics is gevestigd op Roggeakker 14 te Schiedam en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

Gewoon Pas
Opgericht in April 2024

De onderneming Gewoon Pas is gevestigd op Gerstakker 111 te Schiedam en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

KC IT Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming KC IT Consultancy is gevestigd op Basilicumveld 28 te Schiedam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Sanssaoui Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Sanssaoui Zorg is gevestigd op De Velden 166 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

HappyHub
Opgericht in April 2024

De onderneming HappyHub is gevestigd op Boekweitakker 16 te Schiedam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

ARS Logistics&Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming ARS Logistics&Transport is gevestigd op Majoraanveld 2 te Schiedam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Woensdag 24 april 2024

Kraamzorg 't Gouden Wiegje
Opgericht in April 2024

De onderneming Kraamzorg 't Gouden Wiegje is gevestigd op De Velden 98 te Schiedam en is actief in de branche Thuiszorg.

NickViral
Opgericht in Maart 2024

De onderneming NickViral is gevestigd op Vlasakker 63 te Schiedam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Verburg Coaching
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Verburg Coaching is gevestigd op Basilicumveld 6 te Schiedam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Perspectief bouw- en projectmanagement
Opgericht in April 2024

De onderneming Perspectief bouw- en projectmanagement is gevestigd op Speltakker 40 te Schiedam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

PS HR Support
Opgericht in Maart 2024

De onderneming PS HR Support is gevestigd op Mieriksveld 8 te Schiedam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Meer nieuws in De Akkers en De Velden

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement