Bedrijven in Steenbergen

Wil je weten welke bedrijven er in Steenbergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steenbergen.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Traets QA/QC & Inspection B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Traets QA/QC & Inspection B.V. is gevestigd op Noorddonk 105 te Steenbergen en is actief in de branche Overige keuring en controle.

Hermans Warehousing B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Hermans Warehousing B.V. is gevestigd op Gibsonstraat 7 te Steenbergen en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Karpaty Supermarket Steenbergen B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap Karpaty Supermarket Steenbergen B.V. is gevestigd op Grote Kerkstraat 15 te Steenbergen en is actief in de branche supermarkten.

KlantVoorJou
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma KlantVoorJou is gevestigd op John F.Kennedystraat 23 te Steenbergen en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

ELF Elektrogroep B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap ELF Elektrogroep B.V. is gevestigd op Graaf Hendrikstraat 5c te Steenbergen en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Savelkouls zorg & begeleiding
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Savelkouls zorg & begeleiding is gevestigd op Noordwal 23 te Steenbergen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 23 mei 2023

Saint Milliard
Opgericht in April 2023

De onderneming Saint Milliard is gevestigd op Krabbenweg 6 te Steenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

E&E Living
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma E&E Living is gevestigd op Seringenlaan 50 te Steenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Marbi-Europe
Opgericht in April 2023

De onderneming Marbi-Europe is gevestigd op Primulastraat 5 te Steenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Lovely Little Ones
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Lovely Little Ones is gevestigd op Piet Stoffelenstraat 16 te Steenbergen en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

Doelgericht Design
Opgericht in April 2023

De onderneming Doelgericht Design is gevestigd op Van Bredastraat 29 te Steenbergen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vrijdag 21 april 2023

MiverMarketing
Opgericht in April 2023

De onderneming MiverMarketing is gevestigd op Boekhout 7 te Steenbergen en is actief in de branche Reclamebureaus.

BAVO Separation & Drying solutions
Opgericht in April 2023

De onderneming BAVO Separation & Drying solutions is gevestigd op Blauwstraat 22 te Steenbergen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

B.I.B. Girmscheid B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap B.I.B. Girmscheid B.V. is gevestigd op Van Andelstraat 11 te Steenbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Restyle Zeilmakerij en Stoffeerderij B.V.
Opgericht in December 1998

De besloten vennootschap Restyle Zeilmakerij en Stoffeerderij B.V. is gevestigd op Van Andelstraat 11 te Steenbergen en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent