Bedrijven in Steenbergen-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Steenbergen-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Steenbergen-Centrum.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Hermans Warehousing B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Hermans Warehousing B.V. is gevestigd op Gibsonstraat 7 te Steenbergen en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Karpaty Supermarket Steenbergen B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap Karpaty Supermarket Steenbergen B.V. is gevestigd op Grote Kerkstraat 15 te Steenbergen en is actief in de branche supermarkten.

ELF Elektrogroep B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap ELF Elektrogroep B.V. is gevestigd op Graaf Hendrikstraat 5c te Steenbergen en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Savelkouls zorg & begeleiding
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Savelkouls zorg & begeleiding is gevestigd op Noordwal 23 te Steenbergen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 21 april 2023

BAVO Separation & Drying solutions
Opgericht in April 2023

De onderneming BAVO Separation & Drying solutions is gevestigd op Blauwstraat 22 te Steenbergen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

B.I.B. Girmscheid B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap B.I.B. Girmscheid B.V. is gevestigd op Van Andelstraat 11 te Steenbergen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Restyle Zeilmakerij en Stoffeerderij B.V.
Opgericht in December 1998

De besloten vennootschap Restyle Zeilmakerij en Stoffeerderij B.V. is gevestigd op Van Andelstraat 11 te Steenbergen en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

V-talist
Opgericht in April 2023

De onderneming V-talist is gevestigd op David van Orliensstraat 10 te Steenbergen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Kay Roedelof t.h.o.d.n. ReisCreaties
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Kay Roedelof t.h.o.d.n. ReisCreaties is gevestigd op Blauwstraat 50f te Steenbergen en is actief in de branche reisbureaus.

Maandag 3 april 2023

By FawPaw
Opgericht in Juni 2022

De onderneming By FawPaw is gevestigd op Visserstraat 15 te Steenbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hutta.nl
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Hutta.nl is gevestigd op Stadshillen 27 te Steenbergen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

De Thuis Regelaar
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming De Thuis Regelaar is gevestigd op Burg van Loonstraat 55 te Steenbergen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Dinsdag 14 maart 2023

LWJ Care
Opgericht in Maart 2023

De onderneming LWJ Care is gevestigd op Hof van Steenbergen 15 te Steenbergen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Dinsdag 28 februari 2023

S. vd Rassel dienstverlening
Opgericht in Februari 2023

De onderneming S. vd Rassel dienstverlening is gevestigd op Doornedijkje 24 te Steenbergen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

CH Advice & Projects
Opgericht in Januari 2023

De onderneming CH Advice & Projects is gevestigd op West-Havendijk 34 te Steenbergen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent