Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Tytsjerk

Wil je weten welke bedrijven er in Tytsjerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tytsjerk.

In Tytsjerk zoek ik een:

  Woensdag 14 september 2016

  Hondenschool de W?lden
  Opgericht in augustus 2016

  De onderneming Hondenschool de W?lden is gevestigd op Suderein 34 te TYTSJERK en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255LC
  Wad Werkt
  Opgericht in juli 2016

  De vennootschap onder firma Wad Werkt is gevestigd op Singel 7 te TYTSJERK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255LE
  Postma Garagebedrijf B.V.
  Opgericht in juni 2016

  De besloten vennootschap Postma Garagebedrijf B.V. is gevestigd op Suderein 44 te TYTSJERK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255LC
  J.J. Veenstra Holding B.V.
  Opgericht in mei 2016

  De besloten vennootschap J.J. Veenstra Holding B.V. is gevestigd op Hanenburg 45 te TYTSJERK en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255JZ

  Dinsdag 13 september 2016

  Bloemsierkunst Albada Jelgersma
  Opgericht in januari 2016

  De vennootschap onder firma Bloemsierkunst Albada Jelgersma is gevestigd op Reidfjild 50 te TYTSJERK en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255JW
  Levenspalet
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Levenspalet is gevestigd op Reidfjild 73 te TYTSJERK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255JT
  Verliefd op Vrijheid
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Verliefd op Vrijheid is gevestigd op Suderein 16 te TYTSJERK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255LB
  GJVD Holding B.V.
  Opgericht in januari 2016

  De besloten vennootschap GJVD Holding B.V. is gevestigd op Singel 10 te TYTSJERK en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255LE

  Maandag 20 juni 2016

  Cleanlabel Products
  Opgericht in april 2016

  De onderneming Cleanlabel Products is gevestigd op Swarteweisein 43 te TYTSJERK en is actief in de branche Groothandel in vlees en vleeswaren en in wild en gevogelte (niet levend).

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255JA
  Hiemstra Holding B.V.
  Opgericht in april 2016

  De besloten vennootschap Hiemstra Holding B.V. is gevestigd op Reidfjild 7 te TYTSJERK en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255JR
  One2Tree Holding B.V.
  Opgericht in april 2016

  De besloten vennootschap One2Tree Holding B.V. is gevestigd op Swarteweisein 47 te TYTSJERK en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tytsjerksteradiel » Tytsjerk » Tytsjerk » 9255JA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tytsjerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?