Bedrijven in Bedrijventerrein De Wetering

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein De Wetering zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein De Wetering.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Dutch Design (Netherlands) B.V.
Opgericht in Mei 2021

De besloten vennootschap Dutch Design (Netherlands) B.V. is gevestigd op Proostwetering 27D te Utrecht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Voetbalshop Alkmaar B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Voetbalshop Alkmaar B.V. is gevestigd op Krommewetering 31 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in sportartikelen (geen watersport).

Vrijdag 7 oktober 2022

Voetbalshop Tilburg B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Voetbalshop Tilburg B.V. is gevestigd op Krommewetering 31 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in sportartikelen (geen watersport).

Dinsdag 28 juni 2022

C.V. BG participaties
Opgericht in Mei 2022

De commanditaire vennootschap C.V. BG participaties is gevestigd op Proostwetering 24A te Utrecht en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Stichting BG participaties
Opgericht in Mei 2022

De stichting Stichting BG participaties is gevestigd op Proostwetering 24A te Utrecht en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Vrijdag 10 juni 2022

Guall Beauty
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Guall Beauty is gevestigd op Proostwetering 41unit A01.20 te Utrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 13 april 2022

ViewBlue
Opgericht in Januari 2022

De maatschap ViewBlue is gevestigd op Proostwetering 20T te Utrecht en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

Dinsdag 12 april 2022

Pharma Chemicals Nederland
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Pharma Chemicals Nederland is gevestigd op Proostwetering 20J te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in farmaceutische producten.

SnackFuture Holding B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap SnackFuture Holding B.V. is gevestigd op Proostwetering 41 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

SnackFuture B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap SnackFuture B.V. is gevestigd op Proostwetering 41 te Utrecht en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

Donderdag 10 maart 2022

DVV Arcadia B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap DVV Arcadia B.V. is gevestigd op Hertogswetering 157 te Utrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Baladi Cuisine
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Baladi Cuisine is gevestigd op Proostwetering 11 te Utrecht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

TeamSpeling B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap TeamSpeling B.V. is gevestigd op Proostwetering 103A te Utrecht en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Albalogix V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Albalogix V.O.F. is gevestigd op Krommewetering 101H te Utrecht en is actief in de branche Koeriers.

Woensdag 23 februari 2022

BAM Theorie
Opgericht in Februari 2022

De vennootschap onder firma BAM Theorie is gevestigd op Krommewetering 101H te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

Buurten in Leidsche Rijn

Meer nieuws in Bedrijventerrein De Wetering

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent