Bedrijven in Veenendaal-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Veenendaal-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Veenendaal-Oost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Bianca Kleijer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bianca Kleijer is gevestigd op Van de Bovenkamperf 8 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dragon Development
Opgericht in November 2022

De onderneming Dragon Development is gevestigd op Koenestraat 20 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Audiolyzer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Audiolyzer is gevestigd op Gelders Benedeneind 15A te Veenendaal en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

KM Flexzorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KM Flexzorg is gevestigd op De Manhof 17 te Veenendaal en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

yako's service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming yako's service is gevestigd op Gaasbeekheem 25 te Veenendaal en is actief in de branche Koeriers.

Juf Saliha
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Juf Saliha is gevestigd op Dijkhorstheem 5 te Veenendaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Echt in beeld bij Jabca
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Echt in beeld bij Jabca is gevestigd op Klemstraat 12 te Veenendaal en is actief in de branche Fotografie.

Deborah Teunissen Zorgonderneming
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Deborah Teunissen Zorgonderneming is gevestigd op Klemstraat 21 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Wvdp Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Wvdp Holding B.V. is gevestigd op Engelaanhof 14 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Juf Caroline
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Juf Caroline is gevestigd op Groene Grens 27 te Veenendaal en is actief in de branche Basisonderwijs voor leerplichtigen.

94 products
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming 94 products is gevestigd op Meentdijk 23 te Veenendaal en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Vrijdag 7 oktober 2022

Gelektra
Opgericht in September 2022

De onderneming Gelektra is gevestigd op Van 't Rieterf 5 te Veenendaal en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 26 september 2022

R&S Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming R&S Zorg is gevestigd op Van Manenerf 6 te Veenendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

SEA Zorg kompas
Opgericht in September 2022

De onderneming SEA Zorg kompas is gevestigd op Van Ravenswaaij-erf 32 te Veenendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 13 september 2022

KY kaoutarcare
Opgericht in September 2022

De onderneming KY kaoutarcare is gevestigd op Gaasbeekheem 25 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent