Bedrijven in Antoniusparochie

Wil je weten welke bedrijven er in Antoniusparochie zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Antoniusparochie.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Pelt@Work B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Pelt@Work B.V. is gevestigd op St. Crispijnstraat 89 te Waalwijk en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen.

Dinsdag 23 januari 2024

e-commerce CB
Opgericht in Januari 2024

De onderneming e-commerce CB is gevestigd op Pastoor Kuypersstraat 24a te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Chalega
Opgericht in December 2023

De onderneming Chalega is gevestigd op Albrecht Rodenbachstraat 11 te Waalwijk en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

EAMA Investments B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap EAMA Investments B.V. is gevestigd op Steve Bikostraat 31 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Adanasin zorg
Opgericht in December 2023

De onderneming Adanasin zorg is gevestigd op Adriaen Poirtersstraat 21 te Waalwijk en is actief in de branche Thuiszorg.

De Witte Wijk
Opgericht in Augustus 2019

De onderneming De Witte Wijk is gevestigd op Pastoor Kuypersstraat 22 te Waalwijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

SPN Solar Energy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming SPN Solar Energy is gevestigd op St. Crispijnstraat 44 te Waalwijk en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Woensdag 13 december 2023

T&T design company
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma T&T design company is gevestigd op Orffstraat 13 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NH Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap NH Holding B.V. is gevestigd op Stijn Streuvelsstraat 17 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Haroun&transport&logistiek B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Haroun&transport&logistiek B.V. is gevestigd op Stijn Streuvelsstraat 17 te Waalwijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Woensdag 8 november 2023

Werkbus B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Werkbus B.V. is gevestigd op St. Antoniusstraat 24 te Waalwijk en is actief in de branche Operational lease van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 24 augustus 2023

Martez
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Martez is gevestigd op St. Crispijnstraat 107 te Waalwijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Renate's Hondentrimsalon
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Renate's Hondentrimsalon is gevestigd op Tweede Zeine 42 te Waalwijk en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

TdT Consultancy
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming TdT Consultancy is gevestigd op Nicolaas Beetsstraat 2 te Waalwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Gerold Peek
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Gerold Peek is gevestigd op August Sniedersstraat 11 te Waalwijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent